Kızamık Aşısı
86 görüntüleme
G
Gamze
4 Şubat 2026 15:32
Bebeğin 9 aylık Kıbrıs’a 4 günlük seyahate gideceğiz, sağlık ocağındaki hemşire gitmeden kızamık aşısını muhakkak olsun dedi son gün aradı yarın biletimiz var. 5 gün sonra gelince yaptırsam olmaz mı? Salgın var dedi ama internette Kıbrıs’ta yok yazıyor.
B
Buket ..
4 Şubat 2026 15:40
Kıbrıs'ta salgın olmasa bile havalimanı gibi kalabalık bir ortamda buluncak ama aşı olduktan sonra koruyucu etkisi 1-2 hafta sonra çıkıyor birde aşı üstüne yolculuk huzursuzlukta yapabilir bilemedim
B
Buket ..
4 Şubat 2026 15:43
Yani hemşirelerde bir tuhaf ben sağlık ocağına aşı için gittim hemşire yok diye aşıyı yapmadılar bu hafta başında izine çıkıcam bugün gelin diye aradılarbizde şehir dışına çıkacağımız için gidemedik haftaya gelin o zaman dediler yani aşı yapmadan şehir dışına çıkmış olduk ertelendikçe ertelendi
M
MK ..
4 Şubat 2026 15:47
Bende bu aşıyı 9. Ayda yaptırmak istemiyorum ancak ısrarla yapmak gerek diyorlar zorunlu mu bu ayda
B
Buket ..
4 Şubat 2026 15:53
Bende bu aşıyı 9. Ayda yaptırmak istemiyorum ancak ısrarla yapmak gerek diyorlar zorunlu mu bu ayda
a
aren
22 Şubat 2026 19:31
bebeğim dokuzuncu ayına girdi her yerde 9da değil [12.ayda](12.ayda) da yapan varmış diye aramalarını bekledim bir hafta geçti yok ikinic hafta yok en son ben gittim 9-11 ay arasında yapılıyo ondan aramadık dediker