Kızamık Aşısı

250 görüntüleme
N

Nur P. İ.

18 Haziran 2025 01:53
Oğlum 9 aylık kızamık aşısı önerirmisiniz?
H

Hatice Ö.

18 Haziran 2025 03:38
Kızamık vakalarının fazla olduğu yerde yapılması gerekir eğer bulunduğunuz ilde kızamık vakaları artmamissa aşı takvimine uymanız yani 12. Ayda yaptırmanız yeterli. Osman hoca da bu görüşte.
Ş

Şükran K.

19 Haziran 2025 09:40
selam Güzel Anneler.Ben de çok kararsızım ya oğlum 9 aylık oldu ebemize mesaj attım zorunlu mu diye ama cevap yazmadı henüz.Bu aşı yaşında yine yapilcakmis zaten.Ne yapacağımı şaşırdım bende
N

Nur P. İ.

19 Haziran 2025 10:25
Bende baktm İstanbul gibi kalabalık yerlerde göçmenlerin çok oldugu yerlerde vs. DoktorBey salgın dozu oldugu in önermiş onun dısında 12.ay yaptırmak yeterli demiş yani Ben istanbuldayım çocuklar bi şekilde temas ediyor yaptırıcam o sebeple
Melis G.

Melis G.

29 Ocak 2026 09:39
Merhaba yaptırdınız mı yan etki oldu mu? Oğlum 20 gün sonra olacak [9.ay](9.ay) aşısını
B

Buket ..

30 Ocak 2026 23:46

Şükran Kesim

selam Güzel Anneler.Ben de çok kararsızım ya oğlum 9 aylık oldu ebemize mesaj attım zorunlu mu diye ama cevap yazmadı henüz.Bu aşı yaşında yine yapilcakmis zaten.Ne yapacağımı şaşırdım bende

Merhaba yaptırdınız mı? Pazartesi günü aşı olcak ama yaşını bekleyip beklememek konusunda kararsızım. Buradan bir hanımefendi aşıyı yaptırdıktan sonra bebeğine epilepsi teşhisi konulmuş biraz korktum açıkçası
Ş

Şükran K.

31 Ocak 2026 09:15
Evet yaptırdım eskiden bu ek doz sadece salgın olan yerlerde yapılıyormuş ama Saglık Bakanlığı bu ek dozu da salgın olsun olmasın zorunlu kılmış ebemiz ozman öyle [demişti.Hiç](demişti.Hiç) bir yan etki olmadı bizde oglum şuan 16 aylık oldu.
T

Tuğbada

4 Şubat 2026 10:27
Ben yaptırmadım zaten 1 yaşında olacak aşıyı. Takvimde de normalde 9. Ayda öyle bir aşı yok. Sağlık ocağında kağıt imzaladım yaptırmadığım için. Bende göç alan bi yerde yaşıyorum ama tabi yine herkesin kendi kararı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir