Kız Bebek Meme Almama
74 görüntüleme
M
Melda A.
3 Temmuz 2025 09:32
Merhaba 72 günlük kızım var bir kaç gündür meme almıyor memeye geldiği zaman aşırı derecede ağlıyor kızarıyor nefesi kesilecekmiş gibi oluyor ayakta emzirmeyi denedim sakinken almıyor ten teması için üzerimi çıkardım yine almadı uykuya dalma esnasında çok az aldı mama verip çekip memeye direkt sokmaya çalıştım almadı oyun oynadık güldürdük öylede almadı gündüz yapıyor bunu sadece geceleri emiyor çok güzel mama istiyor ne yapabilirim fikirlere açığım lütfen
A
Asli B.
3 Temmuz 2025 11:28
Benim oğlum da 6bucuk aylık 4.aydan beri sizin dediğiniz şekilde sadece geceleri emiyor. Bir sürü yöntem denedim hiçbiri işe yaramadı. Hiç biberon vermiş miydiniz? Ben haftada 2 defa biberon veriyordum spora gittiğim için biberonun akış hızına alıştı diye düşünüyorum.

Esra D.
3 Temmuz 2025 11:45
Ah kızımda da aynı sorunu yaşadık bi dönem neyseki sonra geçti. Bizde biberon kullandık işe döneceğim için mecburen, sanırım ondan kaynaklı o dönem rahat gelmişti biberon. Ama sonraları geçti neyseki.
M
Melda A.
3 Temmuz 2025 11:55
Biberon kullanıyorum evet sütüm belli bir seviyeye kadar geliyor devamında biberon kullanıyorum doğduğundan beri, biberon lansinoh kullanıyorum akışı yavaş gözlemlerime göre
K
Kemal E. ..
7 Temmuz 2025 12:32
Eğer şikayetiniz devam ediyorsa profesyonel destek alın meme reddi cozumsuz değil uzaktan destek veren danışmanlar işe yarıyor