Kiz Bebek İdrar Örneği Toplayamama
92 görüntüleme
M
Mine B. ..
23 Aralık 2025 16:27
Bebeğim2 aylık kız bebek ve ayaklarj cok hareketli yaklaşık 1 haftadır idrar ornegi vermek icin uğraşıyoruz yaklasik 30 torba takmisimdir ama asla torbaya dolmuyor tavsiyesi olan var mi doktor sonda yolu ile tahriş etmekten baska bir sey yapmayız enfeksiyon riski var diyor
N
Nur A.
23 Aralık 2025 16:31
Bez gibi olan tahlil poşetleri var bağlıyorsun normal bez gibi yapınca oraya doluyor onu denediniz mi medipolde vermişlerdi sonra da devlet hast ağzı yapışkanlı poşetlerden verdiler yapıştırıp dizime karnı gelecek şekilde biraz dik tuttum hemen yaptı biraz dışarıyada geldi ama poşette doldu biraz yeteri kadar yani
M
Mine B. ..
23 Aralık 2025 16:33
Bez gibi olandan internetten satın aldım ama onda da dışına çıktı muhtemelen bacakları cok hareketli olduğuicin oluyor ben bez ise yaramadı sanmıştım
N
Nur A.
23 Aralık 2025 16:59
Çocuğu dik tutmanı gerektiğini biliyorsunuz değil mi yatar pozisyonda her türlü akar gider zaten iki kere verdik tahlil kız benimkide hiç zor olmadı bacaklarını oynatsa bile dolması lazım poşete zaten biraz bile olsa yetiyor bu arada
M
Mine B. ..
23 Aralık 2025 17:00
Bize 2 koca kap verdiler doldurun diye . Kucagimda dikey pozisyonda tuttum ama dizimde tutmadım hic bugun onu deneyecegim takribi kac ml yetiyor

Deniz T.
23 Aralık 2025 17:17
Ben sabah bezini acip toplama aparatini takiyordun hastaneden verilenle asla alamadim ecz de kiz ve erkek bebek icin olanlari var ve kiz icin olanini aldigim da rahatlikla topladim
S
Sibel O. A.
23 Aralık 2025 17:22
Geçmiş olsun, ben altını açıp emzirirken eşim eline kap alıp yaparken kaba aldık , kabın tamamının dolması gerekmiyor bu arada. Kültür testi için minnacık bile yetmişti,diğer test için biraz daha fazla olsun demişlerdi, böyle çözüm bulmuştuk
N
Nur A.
23 Aralık 2025 17:27
Ml şeklinde bir şey söyleyemem ama bize bir tane poşet bir tane kap yetişkinlerin yaptığı bir tanede tüp verdiler o kaptan aktarmak için o tüpün yarısını biraz geçmişti siz hepsini doldurmaya mı çalışıyorsunuz yani size özellikse böyle bir şey söylemedilerse hiç gerek yok
M
Mine B. ..
23 Aralık 2025 17:36
Laborant 100 er ml istedi her kutuya ama doktoru arayıp soracagim
N
Nur A.
23 Aralık 2025 18:21
100 ml çok fazlaymış gerçekten bir yanlışlık olmalı bencede doktorunuza söyleyin farklı testler bile yapılacaksa en azından parça parça verebiliyor olmanız lazım siz tuttursanız bile bir gün içinde 200ml idrarı nasıl toplayacaksınız
M
Mine B. ..
23 Aralık 2025 18:23
Doktorumu aradım az once laborant abartmış siz toplayabildiginizi getirin bakilamazsa tekrar verirsiniz dedi