Kiwi Mama Robotu
95 görüntüleme
T
Tuğçe
5 Mart 2026 11:53
Merhabalar kiwi mama robotu kullanıyorum ek gıdaya [5.ayda](5.ayda) başladım şuan bebegim 7.5 aylık robotun su haznesi kireçlendi sirke ve karbonat döküp boş çalıştırdım suyu tekrar tekrar değiştirip çalıştırdım ama temizlenmedi bu şekilde birşeyler pişirmek de içime sinmiyor ne yapabilirim?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye6 Mart 2026 12:27
Merhaba, Kiwi Mama Robotu'nun su haznesinin kireçlenmesi sorunu ile karşılaşmışsınız. Sirke ve karbonat döküp boş çalıştırdığınız, suyu tekrar tekrar değiştirip çalıştırdığınız ama temizlenmediği için endişe duyuyorsunuz.
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Daha uzun süreli temizlik: Sirke ve karbonatlı çözeltiyi daha uzun süreli olarak haznede bekletin. 30 dakika ila 1 saat arasında bekletip sonra bol su ile durulayabilirsiniz.
2. Limon suyu: Sirke ve karbonatın yanı sıra limon suyu da etkili olabilir. Limon suyunu hazneye döküp 30 dakika bekletin, sonra durulayabilirsiniz.
3. Kireç çözücü: Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, özel kireç çözücü ürünleri kullanabilirsiniz. Bu ürünleri kullanmadan önce mutlaka Kiwi Mama Robotu'nun kullanım kılavuzunu kontrol edin ve uygun olup olmadığını doğrulayın.
4. Düzenli temizlik: Gelecekte bu tür sorunları önlemek için Kiwi Mama Robotu'nun su haznesini düzenli olarak temizleyin. Her kullanımdan sonra hazneyi durulayın ve haftalık olarak hafif bir temizlik yapın.
5. Su kalitesi: Kullandığınız suyun kalitesi de önemli. Eğer suyunuz çok sertse, kireçlenme daha hızlı olabilir. Mümkünse filtrelenmiş su kullanmayı deneyebilirsiniz.
Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Activia Probiyotik Yoğurt ile Yoğurt Yapma
2. 5.5 Aylık – Gaz ve Biberonu Bırakma Sorunu
3. Suyu Nasıl İçmeli
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Daha uzun süreli temizlik: Sirke ve karbonatlı çözeltiyi daha uzun süreli olarak haznede bekletin. 30 dakika ila 1 saat arasında bekletip sonra bol su ile durulayabilirsiniz.
2. Limon suyu: Sirke ve karbonatın yanı sıra limon suyu da etkili olabilir. Limon suyunu hazneye döküp 30 dakika bekletin, sonra durulayabilirsiniz.
3. Kireç çözücü: Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, özel kireç çözücü ürünleri kullanabilirsiniz. Bu ürünleri kullanmadan önce mutlaka Kiwi Mama Robotu'nun kullanım kılavuzunu kontrol edin ve uygun olup olmadığını doğrulayın.
4. Düzenli temizlik: Gelecekte bu tür sorunları önlemek için Kiwi Mama Robotu'nun su haznesini düzenli olarak temizleyin. Her kullanımdan sonra hazneyi durulayın ve haftalık olarak hafif bir temizlik yapın.
5. Su kalitesi: Kullandığınız suyun kalitesi de önemli. Eğer suyunuz çok sertse, kireçlenme daha hızlı olabilir. Mümkünse filtrelenmiş su kullanmayı deneyebilirsiniz.
Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Activia Probiyotik Yoğurt ile Yoğurt Yapma
2. 5.5 Aylık – Gaz ve Biberonu Bırakma Sorunu
3. Suyu Nasıl İçmeli
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...