Kitap Önerisi

175 görüntüleme
A

Aleyna Y. ..

18 Kasım 2025 22:02
Bebegim 7 aylik oldu kitap okumak istiyorum yada kelimeleri vs göstermek resimleri filan ne önerirsiniz annelerr
Özge U.

Özge U.

18 Kasım 2025 22:15
Merhaba Sincap Kitabın, kitaplarını öneririm çok güzel serileri var mesela “Bebek üniversitesi”, “genel kültür kitabı”, gibi internetten daha detaylı bakıp hoşunuza gidenleri de alabilirsiniz ben her kitabını kızımda çok severek kullanıyorum. Kızımda çok seviyor. Ekstra masal kitabı istersenizde İş bankası yayınlarının kitapları güzel “Küçük Meşe Palamudu, Sevginin Gücü, Uç Paytak Uç, Dedektif Zebra” benim size önerebileceğim kitaplar 😇
İlsu O. K.

İlsu O. K.

19 Kasım 2025 02:42
Merhaba; instagrama bebek kitapları yazarsanız çok güzel listeler çıkıyor. Buradan hem görselde görmüş olursunuz☺ çok güzel kitaplar var insan hangisini yazacağını şaşırıyor. 6-12 ay arası hışırtılı,banyo,bakım,günlük rutin kitapları,aç kapa tarzı hareketli kitaplar,ilk sözcük kitapları,sesli kitaplar,dokun hissetler, kısa öyküler,mümkümse sert kapaklı kitaplar daha çok tercih edilip öneriliyor.
Yayın evi olarak sincap kitap (çağrı odabaşının resimledikleri gerçekten çok güzel görsel olarak) ,doğan çocuk,yapı kredi,iş bankası, neobebe,yükselen zeka duyu setleri.

Biraz erkence olabilir belki ama peppa pig serisi,elmar serisi, utangaç ayı monti serisini biz seviyoruz bir de mutlu su aygırını ☺
S

Sümeyye S.

17 Aralık 2025 09:26
Aleyna Hanım, merhaba. Yeniden bir konu başlığı açmak istemedim o yüzden bu başlık altında ben de öneri almak isterim bir de bu başlık altında İlsu Hanım’a sormak istediğim için yazıyorum. @İlsu Olcahan Kantarcılar Merhaba. Platformda bazı başlıklarda yanıtlarınıza denk geldim, bilinçli bir yaklaşımınız var, çok naziksiniz. İş bankası kültür yayınlarının okul öncesi kitaplarına bakıyordum. Bu kitapların bazıları seri halinde sanıyorum bilginiz var mı acaba Utangaç Ayı Monti tek kitap gördüm. Uyumayan Porsuk, İnatçı Porsuk var mesela sanırım bu 2-3 kitaplık bir seri. Diğerleri de böyle mi anlayamadım Sevginin Gücü, Meşe Palamudu vs.
A

Aleyna Y. ..

17 Aralık 2025 09:27
Bende is bankası yayinlarinin kitaplarini cok begeniyorum fakat kızım agzina soktugu icin daha alip okuyamiyorum bende meyveler sebzeler vücudum gibi kelime kitaplari aldim
S

Sümeyye S.

17 Aralık 2025 10:46
Kendimde çocuk kitaplarını okumayı seviyorum bu yüzden bebeğimiz doğmadan önce de zaten çocuk kitaplarımız vardı ama bunlar çoğunlukla ciltsiz kitaplar. Bu yüzden bebeğimize ciltli, karton kitaplar almıştık. 10 aylık. Ağzına sokuyor, ısırıyor ama kitaplar hala iyi durumda. Yavaş yavaş ciltsiz olanları da kontrollü şekilde okumaya çalışıyorum, yırtmadan yutmadan bir şekilde. 😅
A

Aleyna Y. ..

17 Aralık 2025 10:47
Evet hep hersey ağızlarında vallahi teşekkür ediyorum ❤️
İlsu O. K.

İlsu O. K.

18 Aralık 2025 23:08
@Sümeyye Saygılı Merhaba kusura bakmayın geç gördüm yazdığınızı.. 🌸Monti sanırım 3 kitaptan oluşuyor.
Utangaç Ayı - Uykusuz Ayı - Başın Dertte ( fakat içerik olarak diğer iki kitabın dilini ve uygunluğunu bilmiyorum) Yine Elmar'da seri kitap şeklinde bir çok farklı konuda var hem türkçe hemde ingilizce bulabilirsiniz.
Porsukta seriden oluşuyor İnatçı Porsuk-Neyin Var Porsuk-Porsuk Babasını Çok Seviyor-Uykusu Gelmeyen Porsuk eksik yazmış olabilirim bizde olanlar bunlar. Ezo Sunal'ın kitaplarınada bakabilirsiniz erken olabilir belki (Masal Perest Yayın Evi)
Küçük Meşe Palamudu ve Sevginin Gücü seri değil tek kitap ama çizimini ve yazarı beğendiyseniz isimleri üzerinden araştırıp başka kitaplarına bakabilirsiniz. İş Bankası Yayınlarına girdiğinizde açıklama kısmında yazar,çevirmen,çizer belirtir altta eğer başka kitapları varsa isimlerine bastığınızda diğer çeşitleride görebilirsiniz.🙏🏻
İlsu O. K.

İlsu O. K.

19 Aralık 2025 00:43
@Sümeyye Saygılı kitaplığınıza eklemek isterseniz ya da incelemek isterseniz 🌸
Köpekler Bale Yapmaz ( Altın Kitaplar )
Hiç Bitmeyen Şey ( Altın Kitaplar )
Nokta ( Altın Kitaplar )
Sanatçı Olmak İsteyen Kurt ( Yapı Kredi )
Çocuk Olmaya Hakkım Var ( Yapı Kredi )
Bugün Nasılsın ( Abm Yayınları)
Yoga Zamanı (Abm Yayınları)
Rengarenk Düğmeler (Abm Yayınları)
Petra (Nesin Yayınevi)
Renk Canavarı ( Nesin Yayın Evi)
Sabırlı Ol Miyuki ( Nesin Yayın Evi)
Hiçbir Şey Yapmama Günü (Aylak Kitap)
Seni Hep Seveceğim ( Aylak Kitap )
Ben ve Biz ( Martı Çocuk Kitapları )
Mutluluğun Başladığı Yer ( Martı Çocuk Kitapları )
Kurbişkoyu Beklerken ( Koç Üniv Yayınları )
Bebekler Nereden Gelir ( Tubitak )
Endişe Kutusu ( MegaKids )
Sana Ne Oldu (Ketebe)
Arkadaşım Korku ( Taze Kitap )
Ejderhayı Sakın Uyandırma (Beyaz Balina Yayınları)
İncelikli Şeyler (Desen Yayınları)
İşte Benim Büyük Büyükannem ( Hep Kitap )
Vanessa'nın Yanındayım ( RedHouse Yayınları )
Sessizlik Lütfen ( Puis Yayınları)
Bal Yanaklar İçin Mahremiyet (Turta Kitap)
Benim Kişisel Alanım Bedenim ( Uçan Fil )
Annem Ben ve Duygularımız (1001 Çiçek)
Aç Tırtıl (Mavi Bulut)
Çekirdek İle Yumurta ( Domingo)
S

Sümeyye S.

19 Aralık 2025 07:18
@İlsu Olcahan Kantarcılar Çok teşekkür ederim, zahmet oldu ellerinize sağlık. 💐
Neredeyse yarısı kitaplığımızda varmış diğerlerine de bakacağım. Nesin Yayınevi, Domingo Yayınevi, RedHouse Kidz Yayınları, Desen Yayınları, Hep Kitap’ın da çocuk kitapları başarılı. Ben de bir kaç tane ekleyebilirim.
Renk Canavarı’nın yazarı Anna Llenas’ın Bir Kedi Olsaydım var Nesin Yayınevi’nden,
Bavulumdaki Kırık Fincan Domingo’dan,
Komik Hayvan İsimleri Bakanlığı yine Domingo’dan,
Avucundaki Öpücük serisi Butik Yayınları’ndan.
Bir de biz ingilizce karton kitaplar almıştık ağza götürmeye dayanıklı tavsiye ederim 😁 Orchard Books yayınları’ndan yazar Rachel Bright, çizer Jim Field kitapları The Coala Who Could, The Lion Inside, The Way Home For Wolf. Bu kitapların türkçe çevirileri de var. Yazarın birçok kitabı var. Çok iddialı değil belki de. Bebeğimiz seviyor doğduğundan beri okuyorum, şuan 10 aylık kitaplığından alıyor sayfalarını çeviriyor, okuyormuş gibi sesler çıkarıyor resimlerini gösteriyor vs. arada ısırıyor 😅 kitaplara hiç bir şey olmadı diş izleri hariç.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir