Kitap Önerisi
214 görüntüleme
B
Buket Ç.
17 Haziran 2025 11:08
6-12 ay arası bebekler için uygun ve dikkatini çekebilecek kitaplar önerebilir misiniz?
P
Pınar D.
18 Haziran 2025 20:55
Sincap kitap yayınlarını incelemenizi tavsiye ederim. Kaliteleri, baskıları ve içerikleri oldukça güzel. Hareketli dönen kitapları, dokunsal olan sayfaların bulunduğu gibi çok çeşitli seçenekler var. Kendi kızımdan tavsiyem şuan için parçalı olan kitapları çok almamanız yırtıyorlar çünkü anlamadıkları için ☺️ Birde bebek üniversitesinin kitaplarını yine muhakkak alın derim naçizane, sevgiler..
B
Buket Ç.
19 Haziran 2025 05:27
Çok teşekkür ederim önerileriniz için 🥰
M
Meryem A. S.
21 Haziran 2025 10:17
Benim bebeğim hareketli kitapları çok seviyor. İş bankası yayınlarının hareketli kitapları var . Ayrıca sesli kitaplar da epey dikkatini çekiyor. Ben D&R a gidip 0-2 yaş arası kitapların olduğu bölümden bebeğimle birlikte seçiyorum genelde kitapları :)
B
Buket Ç.
21 Haziran 2025 16:42
Şuan hepsiburada da sincap kitapta kampanya var. Oradan güzel kitaplar aldım. Sizler de değerlendirebilirsiniz 😊

Yaren İ. K.
Uzman Klinik Psikolog
18 Temmuz 2025 18:14
Merhabalar, cırtlı kitaplar, aynalı, farklı dokulara sahip kitaplar bu ay için temel gelişimsel ihtiyaçları destekler. Sesli kitapları ya da kısa ve hareketli hikayeleri de temin edebilirsiniz