Kısa Uykular

88 görüntüleme
Ş

Şeyma A.

27 Haziran 2025 08:26
Bebeğimin 3. Ayıyla birlikte kısa gündüz uykuları yaşamaya başladık hep rutine sadık kalsam da uyku aralıklarını kaçırmasam da sakin aktivitelerden uykuya geçsem de hep aynıydı özellikle 4. Ayda bu daha fazla olmaya başladı ve 6. Ayda yüzüstü yatmaya başlamasıyla( kendi yatarken dönüp uyuyordu) gündüz uykularımız ilk defa uzadı en fazla 30-40 dakika olan uykular 1-1.5 hatta 2 saate uzadı ancak 2 gün önce sabah uykuları da gece uykuları da bozuldu ayrılık kaygısı ( çünkü babası işe giderken ağlamalar - başka bebeği kucağına aldığında kıskanmalar başladı ) - uykuda döndüğünde emeklemeye çalışır gibi poposunu kaldırıyor ve uyanıyor - dişleri çok kaşınıyor ancak diş için medikal ve ya doğal her yöntemi uyguluyorum. Doğduğundan beri beni neredeyse hiç gece uykuları konusunda üzmeyen kızımın gece uykusunu dahi bozdu sizce diş mi? Atak mı? Ne yapabilirim?
N

Nagihan Ç.

27 Haziran 2025 08:56
Biri cevap verse yardım etse keşke bizde 6aylık olduk 3.5 ayında atak la beraber tüm gece uykusunu kaybettik naptımsada olmuyo asla uyumuyo1 saate bir uyanıyo
F

Fatma O. ..

27 Haziran 2025 08:58
Benim bebeğim de 5 aylık olacak aynı sorunları yaşıyoruz gece kaç kere uyanıyor sabahta 5 buçukta uyanıyor
Ş

Şeyma A.

27 Haziran 2025 08:59
Bizim kız da 6-6.5 🥺
E

Elif U. Y.

27 Haziran 2025 09:08
8 aylık kızım da aynı sorun sanırım büyüyene kadar böyle devam edecek şuan diş sancısından uyuyamıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir