Kısa Uyku

111 görüntüleme
Hatice Ç.

Hatice Ç.

Premium Üye
23 Mart 2026 12:10
Bir aylık çocuğum Gece üç saatte bir sabah olunca saat başı uyanıp emiyor daha uzun uyusun istiyorum nerde hata yapıyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 12:16
Daha çok küçük annesi sık uyanmasi normal hatta beslemek için de güzel bir fırsat ilk aylarda öyle oluyor
Hatice Ç.

Hatice Ç.

Premium Üye
23 Mart 2026 12:18
Ayşe hanım geçen haftalara göre daha kısa uyuduğu için endişelendim açıkçası
Afranur K.

Afranur K.

23 Mart 2026 12:40
Hatice Çiftçi
İlk 120 günde hatta bazı doktorlar 6. Aya kadar bile söylüyor bebeklerde uykuda azalma / artma / düzensizlik olması çok normal.

Sizin bir rutininiz ilk günden itibaren tabi ki olsun, bebeği yatırdığınız/odasına götürdüğünüz bir saat, gece uykusu için bir rutin, gündüz uykusu için bir rutin. Ama bunlardan fayda görmeyi en az 4. Aya kadar beklememelisiniz. Siz sadece bir düzen oturtuyorsunuz beeğinizin buna ayak uydurması 4. Ayı geçecektir.

Şu an bulunduğunuz dönemde gece yarım saatte bir uyansa da normal 3 aaat uyusa da normal. Sadece şu an 4. Saati geçirmeyin uyku durumunda beslenmesi daha önemli, onun haricinde maalesef memede uyuyan bebek de normal, yatağında 3 saat uyuyan da
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 13:49
Hatice Çiftçi
Yok endiselenmeyin sarılık da uyku yapıyor o geçmiştir daha sık uyanmaya başlamıştır bir huzursuzluk çiş sayısında azalma vs var mı burnu açık mi kıyafeti oda sıcaklığına uygun mu bunlara baksanız yeterli olacaktır
Hatice Ç.

Hatice Ç.

Premium Üye
23 Mart 2026 14:42
Ayşe Vural
Yok endiselenmeyin sarılık da uyku yapıyor o geçmiştir daha sık uyanmaya başlamıştır bir huzursuzluk çiş sayısında azalma vs var mı burnu açık mi kıyafeti oda sıcaklığına uygun mu bunlara baksanız yeterli olacaktır
Teşekkür ederim 🙏
Hatice Ç.

Hatice Ç.

Premium Üye
23 Mart 2026 14:42
Afranur Keskin
İlk 120 günde hatta bazı doktorlar 6. Aya kadar bile söylüyor bebeklerde uykuda azalma / artma / düzensizlik olması çok normal.

Sizin bir rutininiz ilk günden itibaren tabi ki olsun, bebeği yatırdığınız/odasına götürdüğünüz bir saat, gece uykusu için bir rutin, gündüz uykusu için bir rutin. Ama bunlardan fayda görmeyi en az 4. Aya kadar beklememelisiniz. Siz sadece bir düzen oturtuyorsunuz beeğinizin buna ayak uydurması 4. Ayı geçecektir.

Şu an bulunduğunuz dönemde gece yarım saatte bir uyansa da normal 3 aaat uyusa da normal. Sadece şu an 4. Saati geçirmeyin uyku durumunda beslenmesi daha önemli, onun haricinde maalesef memede uyuyan bebek de normal, yatağında 3 saat uyuyan da
Teşekkür ederim 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir