Kısa Uyku

53 görüntüleme
A

Aslı S. ..

17 Kasım 2025 19:46
Kızım 3,5 aylık son zamanlarda gündüz uykuları 40 dakika olmaya başladı. Bazen uyandığında 10-15 dk uyutmaya çalışıyorum tekrar uykuya dalıyor ama genelde 40 dakika çalar saat gibi 1dk şaşmıyor. Süre az değil mi bi 2 saat falan uyuması gerekmez mi
A

Aylin K.

17 Kasım 2025 19:49
Valla 40 dk uyuyorsa şükür edebilirsin 😂 benimki nerdeyse 2 haftalık olduktan sonra hiç uyumuyordu.doktora sorduğumuz da bazı çocuklar böyle uyumuyor diyor. Uyutuyorum yanından kalkıyorum 5 dk sonra baktığım da uyanık. Kucağımda zorla uyutuyorum uyandıkça sallayıp tekrar uyutuyorum. Tüm uykularını böyle yapıyoruz Sızınkı 4 ay atagıdır muhtemelen uyku gerılemesi oluyor çocuklarda.
Ceren K. .

Ceren K. ..

17 Kasım 2025 19:50
Bence dua edin yine oğlum 3 aylık gündüz uykusu hiç yok hemen hemen mama içerken şekerleme yapıyor kucağımda sonra uyumuyor
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

17 Kasım 2025 20:28
4 aydan itibaren kızımda 40 dk civarı uyumaya başladı günde 3 kez bu şekilde kısa uyku yapıyor şu anda 6 aydayız gece uykusu hep iyi olduğu için tolere etmeye çalışıyorum. Genel ortalamada bu aylarda 1 saat zaten muhtemelen sizin kucağınızdaki süreyi de eklerseniz bu 1 saati bulur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir