Kısa Gündüz Uykusu Sorunu
292 görüntüleme
M
Merve
17 Haziran 2025 02:34
Kızım üç aylık bir süredir gündüz uykuları yarım saati geçmiyor. Gördüğüm kadarıyla pek çok anne bu durumdan muzdarip. Sallayarak ya da kendi kendine uykuya geçme … her türlüsünü denedim yarım saati geçmiyor ve ne yapacağımı şaşırdım uyku eğitimi de veremiyorum erken diye
G
Gizem D.
17 Haziran 2025 08:30
Aynı durumdayız 3 aylık maksimum 30 dk uyuyor gece uykuları ise 3 saat sonra 1.5 saatte bir kalkiyor sizde de öyle mi
R
Rojda A.
17 Haziran 2025 10:04
Kucakta 1-1,5 saati görebiliyorum ama yatakta uyursa benimki de max 30 dakika sürüyor. Kucakta uyutmayı denediniz mi? Sol omzumda uyutuyorum, çok zor ama uzun uyuyor. Kalp atışını duyduğu için rahatladığını düşünüyorum
M
Merve Ş. G.
17 Haziran 2025 10:50
Benimki de 3ay 26günlük, anakucağında sallayarak uyutuyorum maalesef. Bende sizin gibi erken olduğu için uyku eğitmi vs veremiyorum doktorum 5bçuktan sonra düşün bunu dedi. Anakucağında da 20 dk sonra çığlık çığlığa ağlıyor emzik verip tekrar sallıyorum uyku uyanık 40-50 dk öyle idare ediyoruz ama gerçekten çok yorucu. Allah hepimizin yardımcısı olsun
E
Ezgi D.
17 Haziran 2025 10:53
Benim kızım da 2 aylık asla gündüzleri uyumuyor kucağımda sallayarak uyutuyorum yatağa bıraktığımda 5 10 dk arası sürüyor uyanması ve sanki birşey olmuş birşey yapmışız bir yeri ağrımış gbi bağırarak ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yarın doktoruna götüreceğim
E
Ezgi D.
17 Haziran 2025 10:54
Bir yetişkin gbi davranıyor sadece gece uyuyor
B
Büşra D.
17 Haziran 2025 13:21
Bizde 52 günlüğüz. İlk iki üç hafta sonrasında hep gündüz uyku sorunumuz oldu derin dalamıyor ve 10-15 dk. Gece uykularjmız iyiydi iki üç gündür saat başı uyanmaya başladı. Umarım düzelir çok yorucu hiç bişey yapmaz hale geldim. Bebeğim uyuyamayınca da çok huzursuz oluyo ağlıyo uyumak istiyo ama bi türlü o derin uykuya geçişi sağlayamıyo
Ş
Şule S. T.
21 Haziran 2025 14:10
Biz de 59 günlüğüz,tam olarak aynı şekilde 2-3 haftalıkkenden beri gündüz uykusu yok gibi , kucakta belki 30dk-1saat en fazla, yerinde yatırınca hemen uyanıyor
gece 2-3 saat periyotlarla uyuyordu ama son zamanlarda gece de yerine yatırınca uyumamaya, 3-4 saat uyanık kalmaya başladı. 3.ay sonrasında gece-gündüz ayrımı vb. ile durumun biraz düzelebileceğini umuyorum.
gece 2-3 saat periyotlarla uyuyordu ama son zamanlarda gece de yerine yatırınca uyumamaya, 3-4 saat uyanık kalmaya başladı. 3.ay sonrasında gece-gündüz ayrımı vb. ile durumun biraz düzelebileceğini umuyorum.

Sıla
21 Haziran 2025 22:50
Biz 7 aylığız ama sizin gibi gündüz 30 dk uyuyor 3 kere ne yaparsam yapayım uzatmıyor ancak yanında yatınca 1 saat oluyor onun dışında hemen uyanıyor yarım saat dolunca gecede sürekli uyanıyor ama her seferinde emmek istemiyor sakinleştirip yatırınca geri uyuyor
C
Cansu Ş.
22 Haziran 2025 18:39
Sling kullanabilirsiniz. Bizimde gündüz uykumuz neredeyse hiç yok 15 dk anca uyuyor genelde de gaz sıkıntısı çekiyor sürekli ağlıyor sling kullanıyorum sadece orada uyuyor kucağımda uyutmak beni zorluyor belim sıkıntılı ama sling bana da rahat oluyor deneyebilirsiniz
B
Berna K.
22 Haziran 2025 18:45
Gaz sancısı çok olan bir bebeğim var erken doğum yaptım üstelik en son çare konttollü yüz üstü yatırarak buldum 2-3 aylıkken hep başındaydım ama gazını çıkarıyordu uyanırken ve uykuları oldukça uzun sürüyordu. Doktorlsr tavsiye etmiyor ama o iyi geldi maalesef bizde