Kısa Gündüz Uykuları Gece Sık Uyanma

137 görüntüleme
E

Elif K. ..

16 Mart 2026 21:36
Lutfen yardimci olun bebegim 6 ay +26 gunluk gunduz saat basi uyku uyumak istyr yatırıyorum 20- maxsimum 30 dakika sonra geri kalkıyor ayagimda sallıyorum ayagimi indirince direk uyanıyor bu dongu gun icinde sürekli böyle 2 saat direndiyorum uyutmuyorum daha huzursuz oluyor uyutuyrm yine 30 dakika en fazla salliyarak gece 20-20.30 da uykuya geçiyor dakika basi uyanıyor sonra 2 saatte bire çıkıyor lütfen yardim edin neden boyle ilk kizim böyle değildi emziriyorum +ek gida
Çağla Y.

Çağla Y.

16 Mart 2026 21:45
10 aylik bende hala aynı durumdayım ne denediysem olmadı 4. Aya kadar çok düzenliydi uykuları gece deliksiz uyurdu birden bozuldu yani yanlış birsey yaptığımı düşünmüyorum öyle olsa ilk aylarda da uyumazdı. Malesef uyumayan bebek uyumuyor insallah çok çabuk geçer bu zamanlar :(
B

Büşra K. ..

16 Mart 2026 21:46
Vallahi aynı durumdayım ben de bekliyim burda sizden tel farkım bebeğim 5 buçuk aylık 3 buçuk aylıkken bir başladı hâlâ devam ediyor
E

Elif K. ..

16 Mart 2026 21:48
2 cocuk annesiyim ama boyle bir cocuk gormedim. Artik kafayi yedim bunun ayındaki çocuklarının uyaniklik suresi 2.5 maxsimum 3 saat ama bu okdar uyanik kalamiyor hep uyku istediği hep huzursuzluk
B

Büşra K. ..

17 Mart 2026 12:40
Elif Kıravanlı
2 cocuk annesiyim ama boyle bir cocuk gormedim. Artik kafayi yedim bunun ayındaki çocuklarının uyaniklik suresi 2.5 maxsimum 3 saat ama bu okdar uyanik kalamiyor hep uyku istediği hep huzursuzluk
Elif Hanım Benim de iki çocuğum var ilk kızım anne sütü ve mama alıyordu doğduğundan beri gündüz gece uykuları Hep düzenlidir uyku konusunda beni hiç yormadı ama ikinci kızım öyle değil beş buçuk aylık saat 9.00'dan beri ayakta ne yaptıysam uyutamadım akşam uykuları da tam bir kriz 20:00'da götürüyorum odaya ya da 19:00'da götürüyorum 00:00'a kadar uyanık kalıyor Geceleri saat başı uyanıyor uyku hijyenine dikkat ettiği halde öyle yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir