Kısa Gündüz Uykuları

152 görüntüleme
G

Gizem Ç.

13 Mart 2026 23:50
5.5 aylık bebeğim gündüz uykularımız çok kısa 20-30 dk anca vardır 1 saat çok nadirdir .yeni olan bi durumda değil genellikle böyle uzatmak için neler yapabilirim aynı durumu yaşayan var mı acaba
H

Hatice K.

13 Mart 2026 23:58
Bizdede aynısı 7,5 ay halada aynı uzamıyor bebege kalmış bi durum galiba
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

14 Mart 2026 00:07
Uyanıklık süresine dikkat edin bide isterseniz
G

Gizem Ç.

14 Mart 2026 10:57
🧸Ebru Keleş 🧸
Uyanıklık süresine dikkat edin bide isterseniz
Dikkat ediyorum aslında zaten kendi de huzursuzlaşıyor ağlamaya başlıyor uykusu geldiğinde uyutuyorum genelde ama çok kısa hatta bazen benden önce odadan çıkacak diye düşünüyorum
B

Buket ..

14 Mart 2026 11:21
Uzatmak için sizin yapabileceğiniz çok bir şey yok çünkü bazı dönemler gün ici uykuları kısa ilerliyor. Mesela benim oğlum suan 10 aylık, 1 aydir gun içi uykusunu 20-45 dakika memede yapıyor 7 ve 8. aylarda gün içinde 1,5 saatlik 2 uyku yapıyordu ondan önceki aylarda değişiyordu. Sabah uyanış kacta ? Biraz erkene çekerseniz gün içi uykusu belki dengelenir
G

Gizem Ç.

14 Mart 2026 17:26
Buket
Uzatmak için sizin yapabileceğiniz çok bir şey yok çünkü bazı dönemler gün ici uykuları kısa ilerliyor. Mesela benim oğlum suan 10 aylık, 1 aydir gun içi uykusunu 20-45 dakika memede yapıyor 7 ve 8. aylarda gün içinde 1,5 saatlik 2 uyku yapıyordu ondan önceki aylarda değişiyordu. Sabah uyanış kacta ? Biraz erkene çekerseniz gün içi uykusu belki dengelenir
07.30 - 08.00 gibi uyanıyor ama bazen daha erken uyandığı zamanlarda oldu ama gündüz uykuları yine kısaydı
B

Buket ..

14 Mart 2026 17:41
Gizem Ç.
07.30 - 08.00 gibi uyanıyor ama bazen daha erken uyandığı zamanlarda oldu ama gündüz uykuları yine kısaydı
Belki 10 gibi uyanıyorsa diye dedim ama zaten erkenmiş
B

Büşra K. ..

15 Mart 2026 22:54
Gizem Hanım merhaba benim kızım da 5 buçuk aylık aynı durumu yaşıyoruz sanki alarm kurmuş gibi yarım saat uyuyor kalkıyor [5.ay](5.ay) atağıymış diyeceğim de biz 3 buçuk aylıkken başladı hâlâ aynı gerçekten çok sinir bozucu bir durum uyku hijyenine de dikkat ederim aslında ama ne yaptıysam olmuyor aşamadım bu durumu
G

Gizem Ç.

16 Mart 2026 20:55
Büşra Kılıçaslan
Gizem Hanım merhaba benim kızım da 5 buçuk aylık aynı durumu yaşıyoruz sanki alarm kurmuş gibi yarım saat uyuyor kalkıyor [5.ay](5.ay) atağıymış diyeceğim de biz 3 buçuk aylıkken başladı hâlâ aynı gerçekten çok sinir bozucu bir durum uyku hijyenine de dikkat ederim aslında ama ne yaptıysam olmuyor aşamadım bu durumu
Mecbur dayancaz desenize yapacak bişey yok gibi
B

Büşra K. ..

16 Mart 2026 21:28
Gizem Ç.
Mecbur dayancaz desenize yapacak bişey yok gibi
Evet el mahkum 臘♀️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir