Kısa Gündüz Uykuları
244 görüntüleme
S
Saadet N. M.
16 Haziran 2025 17:57
Bebeğim 4 gün sonra 5 aylık olacak. Gece uykularında bir problem yok fakat gündüz uykuları hep yarım saat. Dolayısıyla uykusunu tam anlamıyla alamadığı için sürekli huysuz ve sürekli uykulu. Buna bir çözüm bulamıyoruz. Aynı durumu yaşayan ve bunu aşan var mı?
E
Elif U. K.
16 Haziran 2025 18:03
Benimkisi de 3 aylık doğduğundan beri aynı şeyi yaşıyoruz. Gündüzleri uyurken yanında durun uyanmaya başladığında yeniden dalması için pışpış emzik vs. O şekilde ben 1 saate kadar çıkardım ama fazlası yok hala :(
E
Eylül Y.
16 Haziran 2025 18:13
Merhabalar bizim de durum aynı. 3 haftalık olana kadar gündüz 2,5-3 saat uykular vardı ancak son 2 haftadır hep böyle yarım saat uykular mevcut ve çözüm bulamadım.
Ü
Ülkü B. Y.
16 Haziran 2025 18:24
Bir yaştan bildiriyorum bizim hala gündüz uykularımız yok :( tek uyku yapıyor oda 40 dakika sonra göğsümde beş dakikalık ikinci uykusunu(!) yapıyor bitti. Sanırım bebeğin kendi kişiliğiyle ilgili
S
Sevgi̇ B. P.
16 Haziran 2025 18:24
Biz de ilk 8-9 ayı yarım saatlik 3-4 uykuyla geçirdik. Zamanla uykular düzene giriyor güzel anneler çok düşünüp kendinizi yıpratmayın anın tadını çıkarmak en güzeli bu günler bi daha geri gelmiyor 💙
A
Ayşenur K. T. ..
17 Haziran 2025 13:32
4 ay 10 günlük şu an bizim de çok benzer ve zorluyor süreç. Çözümü nedir bilmiyorum
N
Nilay İ.
17 Haziran 2025 14:05
Bizimde öyle 2 ay 21 günlük gündüz uyku nedir bilmiyoruz 5 dakika uyuyp uyanıyor gece sadece 3 saat uyuyo o kadar hem gaz sancısı hemde uykusuzluk bende tükenmiş durumdayım
S
Saadet N. M.
20 Haziran 2025 08:17
1 haftalık gündüz uyku eğitiminin 3. Gününden bildiriyorum uykuları bir nebze de olsa uzadı ve kaliteli hale geldi. Uyanır uyanmaz direk müdahale ettim ilk gün. Tamamen uykusuz görünse bile direk uyutmaya çalıştım uyuduğu da oldu uyumadığı da. (Beslenmek istiyorsa önce beslendi) 3. Günde daha uzun uyumaya başladı