Kısa gece uykusu
113 görüntüleme
M
Melike A. ..
30 Mayıs 2025 10:11
Merhaba bebeğim 6 aylık dogdugu gündem beri gece uyuduğu en uzun uyku 3 saati geçmiyor.Bir kaç gecedir uykuda çığlık atarak uyanıyor kucağıma veya memeye alınca sakinleşip tekrar.uyuyor.yarim saat bir saat sonra tekrar.kulagini devamlı cekistiriyor KBB ye götürdüm temiz iltihap yok dedi ama kulağını çekip ağlayarak uyanıyor.ne yapacağımı bilmiyorum uykusuzluk beni mahfetti.
V
Vildan Ö.
30 Mayıs 2025 21:32
Ben de aynı dertten muzdaribim.1 saatte bir uyanıyor 5 aylık ve 3 aydır biz böyleyiz. Çok yorucu bir süreç, gündüz uykusu da yok zaten, gündüz parça parça olacak şekilde toplamda en fazla 3 saat uyuyor, gece 11de yatıp saat başı uyanıyor. Sebebi nedir ne yapmalıyım lütfen bir çözüm hocam🙏🏻
D
Damla Ş. ..
31 Mayıs 2025 11:24
Ben de aynı durumdayım uyutana kadar kucağımda geziyor ve ağlıyor dayanamıyorum
F
Fatma S. ..
31 Mayıs 2025 11:51
Öncelikle diş ağrısına çözüm bulun tetagil kullanın. Karanfil kürünü deneyin. Geceden karanfili zeytinyağına koyup sabah damaklarına sürün. Osman hocanın instagram sayfasında var. Silikon meyve fileleri var onlara soğuk meyve falan koyup verin. Diş kaşıyıcıları dolapta soğutun verin. Ama yinede uyumayan çocuk uyumuyor 🙂bunların hepsini yapıyorum. Aç mı diye mama veriyorum kalın giydirmiyorum ama yinede yaranamıyorum. İlk çocuğumu mumla arıyorum. Asla uyumuyor 🙂
M
Melek A.
1 Haziran 2025 00:06
Ah canım Melike ❤️ aynı dönemlerden geçtim uykusuzluktan ayakta duramadığım günler çok oldu. Ama tarif ettiğin şey çok büyük oranda diş sancısı. Nacizhane bir kaç fikir söylemek istiyorum ben bunları yaptıkça rahat uykuya kavuştum. Uykudan hemen önce ağız bakımı yaptım. Kulak çubukları I sirkeli suda beklerim iyice duruladım ve pamuklu kısımlarını ıslak bırakıp dondurucuda dondurdum sonra patlamak üzere olan dişlerin üzerine koydum bebeğim damaklarıyla ezdikçe rahatladı. Hemen arkasından karanfil - zeytin yağı kürünü uyguladım. Çok çaresiz kaldığımda da nurse harveyi in diş jelini kullandım %95 oranında temiz Bi diş jeli. Şuan en arka 4 azı dişi kaldı onları verdiği Bi rahatsızlık mevcut bu uygulamalar yeterli geliyo. Ama tabi her bebek farklı. Denememde fayda var.
M
Melike A. ..
1 Haziran 2025 22:01
Melek Afşar çok teşekkür ederim kıymetli tavsiyelerini uygulayacağım.iki gündür soğan rendeleyip gece uyumadan damaklarina parmağımla sürüyorum daha uzun uyumaya başladı ihtiyaçi olan denesin.saglikli günler dilerim.🙏