Kirli Bez Sayisi

154 görüntüleme
E

Ecmi1

26 Mart 2026 22:57
2.5 aylik bebekleriniz toplam kaç bez değişiyorsunuz sanki bizimkinin bez sayisi azaldı ilk zamanlara gore endişe içindeyim kac olmali en az
Afranur K.

Afranur K.

26 Mart 2026 23:03
Yanlış hatırlamıyorsam eğer o aylarda en az 4-5 tane çişli bez olması gerekiyordu.

Kakayı saymıyoruz bu arada, 10 güne kadar kaka yapmasa bile bu dönemde normal ama çiş sayısı 4-5 ya da 5-6 idi yakış hatırlamıyorsam dediğim gibi
S

Sena Ç.

27 Mart 2026 10:00
Benim bebeğimde şuan tam 2.5 aylık bizimde çişli bez sayılarımız [azaldı.Daha](azaldı.Daha) doğrusu sayısı azalmadı ama bez eskisi kadar dolu dolu değil
E

Ecmi1

27 Mart 2026 15:06
Sena Çorum
Benim bebeğimde şuan tam 2.5 aylık bizimde çişli bez sayılarımız [azaldı.Daha](azaldı.Daha) doğrusu sayısı azalmadı ama bez eskisi kadar dolu dolu değil
Evet bizimde öyle iste kac kilo
M

Melisa ..

27 Mart 2026 16:08
çişli bez sayısı 4 5 ama eskisi gibi ağır değil bizim de. Normal mi bu acaba.
S

Seda Ö.

27 Mart 2026 16:37
Bizimki 4 aylık hergün kaka yapıyo sizindd öyle mi hatta 2.5 aylıkken günde 3 kakalı bezi vardı
E

Ecmi1

27 Mart 2026 16:47
Seda Ölmez
Bizimki 4 aylık hergün kaka yapıyo sizindd öyle mi hatta 2.5 aylıkken günde 3 kakalı bezi vardı
Normal guzel hatta
E

Ecmi1

27 Mart 2026 16:48
Melisa Çiftçi
çişli bez sayısı 4 5 ama eskisi gibi ağır değil bizim de. Normal mi bu acaba.
Bende merak ediyorum ama bugün doktora sordum kilo alımı iyiyse bez sayısına takılma 3un altına düşmediği sürece dedi
S

Seda Ö.

27 Mart 2026 16:48
Ama zayıf benim kızım bende dıyorum çok kaka yapıyor yediğini çıkartıyo bugün bak hala kaka yapmadı akşam yapar yapmazsa ilk olacak 😅
E

Ecmi1

27 Mart 2026 22:48
Seda Ölmez
Ama zayıf benim kızım bende dıyorum çok kaka yapıyor yediğini çıkartıyo bugün bak hala kaka yapmadı akşam yapar yapmazsa ilk olacak 😅
Yapti mi
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 00:31
Ecmirza
Yapti mi
Hayır kuşum henüz yapmadı ben yapsın istemiyorum zaten kilo almıyo ya kafayı yiycem hem mama hem anne sütü alıp bu kadar minyon kalması üzüyo
E

Ecmi1

28 Mart 2026 01:55
Seda Ölmez
Hayır kuşum henüz yapmadı ben yapsın istemiyorum zaten kilo almıyo ya kafayı yiycem hem mama hem anne sütü alıp bu kadar minyon kalması üzüyo
Kac kilo ki ve ne kadarlık doktorlar ne diyor bu duruma
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 01:57
Ecmirza
Kac kilo ki ve ne kadarlık doktorlar ne diyor bu duruma
5500 kilo 4 ay 1 haftalık bebeğim Yani salı doktora gidcez de bana zayıf geliyor hergün kaka yapıyo ne bileyim düşündüm acaba cok mu kakası diye de forumdaki arkadaşlar normal dedi bana
E

Ecmi1

28 Mart 2026 01:58
Seda Ölmez
5500 kilo 4 ay 1 haftalık bebeğim Yani salı doktora gidcez de bana zayıf geliyor hergün kaka yapıyo ne bileyim düşündüm acaba cok mu kakası diye de forumdaki arkadaşlar normal dedi bana
Kaka yapması cok guzel birsey yapmasına kesinlikle üzülmeyin ama kascnkilo doğduğu vs seyler önemli
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 02:01
Ecmirza
Kaka yapması cok guzel birsey yapmasına kesinlikle üzülmeyin ama kascnkilo doğduğu vs seyler önemli
3 kilo dogdu canım 5. Ayda dogum kilosunun 2 katına çıkması lazım diyolar bu gidişle çıkarız yani dimi
E

Ecmi1

28 Mart 2026 02:03
Seda Ölmez
3 kilo dogdu canım 5. Ayda dogum kilosunun 2 katına çıkması lazım diyolar bu gidişle çıkarız yani dimi
Evet çıkarsınız içinizi rahat tutun herseyden önemlisi sağlıklı olması Allah uzun ömürler versin inşallah ❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir