Kiraz Çekirdeği Kemeri

131 görüntüleme
İ

İpek M.

25 Haziran 2025 19:00
Kolik gaz sancısı için Kiraz çekirdeği kemeri kullanıp memnun kalan var mı
Ş

Şeyma Ş.

25 Haziran 2025 19:07
Bize hediye gelmişti. Açıkçası çok işe yaramadı oğlumda.
N

Neslihan K. D.

25 Haziran 2025 19:10
Biz gaz sancıları için kullanmıştık. Çok çok faydasını gördük diyemem ama fena değildi. Karnına ve sırtına koyuyordum bazende ayaklarının üzerine. Ayrıca çabucak soğuyordu
Ş

Şule T.

25 Haziran 2025 19:21
Bende almıştım ama çok bi faydasını görmedim
E

Emine K. U. ..

25 Haziran 2025 19:34
Biz de kullandık hiç faydası olmadı onun yerine göbeğini pamuklu tülbentle sarın hem kucağı alırken falan daha rahat oluyor hem de göbüşü sıcak olunca gazı daha iyi çıkar
S

Saadet N. M.

25 Haziran 2025 20:40
Ayak altlarına koyunca iyi sonuç almıştım, karnına koyunca bir işe yaramamıştı açıkçası.
D

Damla C. G.

26 Haziran 2025 10:05
Bende kullandım ısıtıp koyuyordum faydasını gördüm tavsiye ederim zaten 3. Ayda gerçekten geçiyor gaz sancıları
F

Fatma B.

26 Haziran 2025 19:25
Hem kemerini hem patiğini kullandım faydasını görmedim
E

Edanur D.

26 Haziran 2025 20:20
Ben kullandım şuan bebeğim 5 aylık gaz sancısı yok fakat bazen karın ağrısı oluyo galiba onu takıyorum cok rahatlatıyor gaz sancısını sıfıra indirmese bile rahtlamasını sağlıyodu
E

Emine Ş.

26 Haziran 2025 22:38
Hic faydasinı qörmedim pirinc daha iyi bi temiz kullanmadk corabın icine pirinci doldurun ısıtıp koyun daha uzun süreli duruyo ve tavsiyem colinox gaz damlası 2 aydan sonra başladık 6.aya kadar sürdü ama damlann cok faydasi oluyor 🤗
İ

İlayda İ. ..

27 Haziran 2025 21:27
Kemerde faydayı çok görmedim ama patikte kesinlikle ciddi destek oldu ağrısı sancısı olduğunda ağlamasını baya hafifletti gaz masajı ile destekleyerek rahatladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir