Kimseye Bırakamama

512 görüntüleme
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 14:45
Sevgili annelerim bebeğim 10.5 aylık oldu ve 1 günü bırakın 1 saat bile kimseye bırakmak istemiyorum kimseye güvenemiyormuş gibi hissediyorum bu şekilde kendimi çok yoruyorum ama bu histen kurtulamıyorum
E

Ebru K.

1 Mayıs 2026 14:47
Aynı durumdayım geçer dedim ama geçmiyor 12.5 aylığız hala geçmedi bu duygu durumu zamanla geçer umarım
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 14:49
Gerçekten kendimizi yoruyoruz ama yok olmuyor yani kötü hissediyorum bu düşünceye bile kapılınca
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Mayıs 2026 14:55
Hiç bı zaman geçmiyor ilk çocuğumu annemle büyütüğüm halde biyere gitsem sürekli arar sorardım bu hep böyle oldu bı yaşında da olsa 5 yaşında da olsa sürekli kaygı içinde oluyor insan
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 14:58
Göktenur Bektaş
Hiç bı zaman geçmiyor ilk çocuğumu annemle büyütüğüm halde biyere gitsem sürekli arar sorardım bu hep böyle oldu bı yaşında da olsa 5 yaşında da olsa sürekli kaygı içinde oluyor insan
Annelik çok zor gerçekten🙏🏻
F

FYG

1 Mayıs 2026 14:58
Eşim doktor, kayınvalidem kızımın hemşiresi  Ben onlara bile 13 aylık kızımı bırakıp site girişindeki kuaföre gidemiyorum. Haliyle de istifa etmek durumunda kaldım ki ben derece ile bitirdim okulumu. Hep diyordum ki ben anne olunca tatilime de giderim, işime de giderim ama annelik iç güdüsü izin vermiyor. Kendime 2 kez vakit ayırdım şu zamana kadar, ikisinde de kızım uyurken eşime bırakıp hastaneye gittim o kadar  Uyuduğu saate denk gelsin diye günlerce uğraştım ikisine de. Yani normal mi değil mi bilmiyorum ama yalnız değilsiniz, üzülmeyin:) Kimseye de takılmayın. Birkaç kez arka arkaya bıraksanız emin olun ona da laf ederler, şimdi de ederler. Ben yalnızca vicdanımı ve kalbimi dinliyorum. Annelik mantıkla açıklanamayan bir his  Allah tüm evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin.
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 15:01
FYG
Eşim doktor, kayınvalidem kızımın hemşiresi  Ben onlara bile 13 aylık kızımı bırakıp site girişindeki kuaföre gidemiyorum. Haliyle de istifa etmek durumunda kaldım ki ben derece ile bitirdim okulumu. Hep diyordum ki ben anne olunca tatilime de giderim, işime de giderim ama annelik iç güdüsü izin vermiyor. Kendime 2 kez vakit ayırdım şu zamana kadar, ikisinde de kızım uyurken eşime bırakıp hastaneye gittim o kadar  Uyuduğu saate denk gelsin diye günlerce uğraştım ikisine de. Yani normal mi değil mi bilmiyorum ama yalnız değilsiniz, üzülmeyin:) Kimseye de takılmayın. Birkaç kez arka arkaya bıraksanız emin olun ona da laf ederler, şimdi de ederler. Ben yalnızca vicdanımı ve kalbimi dinliyorum. Annelik mantıkla açıklanamayan bir his  Allah tüm evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin.
Amiiiiin gerçekten öyle ya tarifi olmayan bir duygu 🙏🏻
Ş

Şeyda

Premium Üye
1 Mayıs 2026 15:03
3 yaştan sesleniyorum o his geçmiyor kızlar 凉
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 15:13
Şeyda Nur Çelik
3 yaştan sesleniyorum o his geçmiyor kızlar 凉
Allah yardımcımız olsun🙏🏻🙃
E

Esra B. B.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 15:24
Bence kendinizi fazlasiyla yipratiyorsunjz biri 5 yasinda biri 4 aylik iki oglum var buri cok kucuk d7ye evden trk basima cok uzaklasamiyorum ama bi komsuya gitmek bi koafoe gitmek icin olsun babalarina birakip cikarim... yani evet insanjn akli kaliyor ama buna sizin de ihtiyaciniz var nefes almadan cocugunuzu buyuturseniz ona iyi gelmezsiniz ... guvendiginiz biri varsa ihtiyaciniz oldugunda birakin ona be bir iki saat kafa dinleyin derim... bu cocuklar buyuduklerinde kendi hayatlari olacak olan size olacak sadece anne degilsiniz siz ayni zamanda kendi basiniza da bir bireysiniz...umarim cok yorulmadan bu konuda bir cozum bulursunuz 
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 15:25
Esra Boyraz Biçer
Bence kendinizi fazlasiyla yipratiyorsunjz biri 5 yasinda biri 4 aylik iki oglum var buri cok kucuk d7ye evden trk basima cok uzaklasamiyorum ama bi komsuya gitmek bi koafoe gitmek icin olsun babalarina birakip cikarim... yani evet insanjn akli kaliyor ama buna sizin de ihtiyaciniz var nefes almadan cocugunuzu buyuturseniz ona iyi gelmezsiniz ... guvendiginiz biri varsa ihtiyaciniz oldugunda birakin ona be bir iki saat kafa dinleyin derim... bu cocuklar buyuduklerinde kendi hayatlari olacak olan size olacak sadece anne degilsiniz siz ayni zamanda kendi basiniza da bir bireysiniz...umarim cok yorulmadan bu konuda bir cozum bulursunuz 
Evet çok haklısnız maalesef öyle , umarımmm bu hissi yenebilirim
T

Tuğba B. ..

1 Mayıs 2026 15:31
Annemden ve kayınvalimden başka hiç kimseye bırakamam.
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 15:47
Tuğba Beyazgül
Annemden ve kayınvalimden başka hiç kimseye bırakamam.
Annem uzakta kayınvalideme de bırakamıyorum..
M

MK ..

1 Mayıs 2026 16:04
Bende aynı durumu yaşıyorum bebeğim bir yaşında kesinlikle kimseye bırakmıyorum sınırlarım rutinlerim bozulacakmış gibi geliyor kimseye güvenemiyorum ev işi çocuk derken eşimde sürekli çalışıyor kendime hiç vakit ayıramıyorum çok pimpirikli biri olarak görünüyorum ama olsun bebeğim doğunca beş gün annem yardım etti onu da eve gönderdim o derece yani bebeğimle başbaşa kalmayı tercih ediyorum zor ama olsun dünyanın en güzel hissi 殺
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 16:06
MK
Bende aynı durumu yaşıyorum bebeğim bir yaşında kesinlikle kimseye bırakmıyorum sınırlarım rutinlerim bozulacakmış gibi geliyor kimseye güvenemiyorum ev işi çocuk derken eşimde sürekli çalışıyor kendime hiç vakit ayıramıyorum çok pimpirikli biri olarak görünüyorum ama olsun bebeğim doğunca beş gün annem yardım etti onu da eve gönderdim o derece yani bebeğimle başbaşa kalmayı tercih ediyorum zor ama olsun dünyanın en güzel hissi 殺
Kesinlikleee
B

Berrak E.

6 Mayıs 2026 00:08
Hepimiz aynıyız sanırım anneler. Benim kızım da 9 aylık ben çalışıyorum kızıma annem bakıyor ama işten eve koşarak dönüyorum resmen sadece anneme bırakabiliyorum babasına bile uzun süreli bırakamıyorum bir de ayrılık kaygısı başladı kızımda o da benden ayrılmak istemiyor çok zor gerçekten neyse ki yalnız değilmişim:)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir