Kilosu Normal mi?

203 görüntüleme
Ö

Özlem ..

16 Haziran 2026 19:40
Bebeğim 18 haftalık.2350 48cm doğdu şuan 5400 [63cm.Son](63cm.Son) 1 ayda sadece 400 gram [almış.Az](almış.Az) kilo aldığı söylendi sütüm yetiyor aksine az az sık sık emiyor bu [ara.Sağarak](ara.Sağarak) vermeyi denedim yinede az emdi gaz sorunu var 1 haftadır. Mamaya başlamalı mıyım sizce ?
M

Meliha T.

16 Haziran 2026 20:03
Bence sütünüz yetiyorsa başlamayın boş yere onun yerine neden az emdiğini çözmeye çalışın çünkü hem az emme hemde mama teklifi sütünüzü azaltabilir
G

Gülcan Ş.

16 Haziran 2026 20:18
Sütünüz yetiyor zaten 4. Aydan sonra kilo alımı azalıyor üstelik hiç mamaya başlamayın ben veriyorum kızım 12 aylık bu zamana kadar perişan oldu keşke kızım emseydide bu kadar sıkıntı çekmeseydik diyorum
Sema G.

Sema G.

16 Haziran 2026 20:56
Benm bebeğimde 17 haftalık ve geçen ay 500 gr tek almıştı bende üzüldüm çok ama doktor bunun normal olduğunu ve git gide kilo alımı düşer dedi. Benim anlamadığım bazı doktorlar neden direk öyle söyleyip insanları mamaya itiyorlar .. bende siz emzirmeye devam edin eğer yetiyorsa. Benm oğlumda öyle emmiyor doğdu düzgün ama sütüm yetiyor buna eminim . Sizde eminseniz bence mamaya başlatıp memenizi bırakmanıza sebep olmayın.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir