Kilosu Düşük mü
235 görüntüleme
A
Ahsen A. ..
31 Temmuz 2025 19:56
Hocam lütfen cevap verin Kızım 9 Nisan da 2620 kilo 49 cm doğdu ilk bir ay meme+mama olarak gittik ilk hafta 10cc hafta 15 en fazla da 30cc mama verdim her beslenmese sonrası doktorum kestirdi ilk ay 1 kilo almıştı, en son 3 ay 12 günlüken (102) 5200 kilo 63 cm çıktı Asm hemşiresi mama başlayalım dedi doktorum bekleyelim dedi, etrafımdaki herkes çok küçük çok zayıf diyip duruyor gerkiyorsa mamada başlarım
S
Sıla K. ..
3 Ağustos 2025 19:28
Etrafa bakmayın lütfen gayet iyi kilosu 🤩 ayrıca da boyu ayına göre uzun bence maşallah 🤩
G
Gamze A. ..
4 Ağustos 2025 08:24
Ya gerçekten insanlar sadece konuşur.. eğer bebeğiniz keyifliyse memeden mutlu ayrılıyorsa gerek yok ayrıca benim kızım 3435 kg doğdu şuan 5 ay 20 günlük 6700kg ve normal diyor doktor ki bebekler doğum kilosunun 2 katına 5 veya 6. Ayda çıkmışsa hiç problem yok demektir :))) ki benimde kızımı her gören ne kadar küçük duruyor diyor artık gülüp geçiyorum :)
Ş
Şule G.
4 Ağustos 2025 08:37
Bence doktorunuzun dediğine göre hareket edin. Etrafınızda çocuğunuz için illa bişeyler diyenler olacaktır. Tombik bir bebek olsa ona da kilolu falan diyeceklerdi mesela. Doktorunuzun kontrollerde söylediklerini dikkate alın. Doğduğundan bu yana kilo alımı varmış bence en önemlisi bu

Gökçe Ç. Y.
4 Ağustos 2025 08:40
Beni kızım nerdeyse yaşına girecek 7,5 kg , boy 67 cm doğum kilosu 3,420 boyu 51 cm di önemli olan kilo değil boy doktorumuz da öyle söyledi.
A
Ahsen A. ..
4 Ağustos 2025 18:23
Teşekkür ederim cevaplarınız için, boyu beklenenden fazla uzadı zaten ama oda daha zayıf gözükmesine sebep oluyor normalde kendime söylendiğinde zayıfsın kilo al falan diye hiç dikkate almıyordum hatta kıskanmayın diyordum, 🙃ama bebeğimes söylenenşnce birde sütün yaramıyor bakamamışsın gibi cümleler duyunca üzülüyorum
G
Gökçe
4 Ağustos 2025 18:26
ağzı olan bir şeyler söylüyor işte :) hiç ama hiiiç üzülmeyin. çünkü çok güzel kilo almış bebişiniz. şöyle söyleyeyim benim bebeğim de kız 2850 doğdu şimdi 5 aylık ve kilosu 5500. sadece anne sütü alıyor. doktorum da gelişim olarak gayet iyi asla mama verme dedi mesela. içiniz rahat olsun. her anne bebeğinin iyiliğini düşünür, sizden daha iyi kimse düşünemez 🙏🏻