Kilosu Çok mu Kötü Artık Canım Çok Sıkılıyor

135 görüntüleme
M

Müjgan K.

25 Mart 2026 00:54
Merhaba kızımın doğum kilosu 2650 şuan ,14 aylık ve 8200 Gr . Dr özel mama başlattı onuda içmiyor maalesef son 3 ayda 600 Gr almış ve , 4 cm uzamış her gören küçük diyor canım çok sıkılıyor durum çok mu kötü ? Dişleri de henüz çıkmadı ama tahliller temiz.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

25 Mart 2026 00:54
Merhaba,

Kızınızın doğum kilosu 2650 gram, şu an 14 aylık ve 8200 gram. Doktor özel mama başlattı, ancak o içmiyor. Son 3 ayda 600 gram almış ve 4 cm uzamış. Her gören küçük diyor ve canınız çok sıkılıyor.

Bebeğinizin kilo alımı ve gelişimi hakkında endişe duyduğunuz anlaşılıyor. Ancak her bebeğin büyüme hızı farklıdır. 14 aylık bir bebek için 8200 gram kilo pek düşük değil.

Bazı öneriler:

1. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun: Özel mama konusunda doktorunuzun önerilerini dikkate alın.
2. Ek gıdaya dikkat: Ek gıdayla alakalı olarak doktorunuzun önerdiği şekilde ilerleyin.
3. Stresten uzak durun: Endişelerinizi doktorunuzla paylaşın ve çevrenin olumsuz yorumlarına takılmayın.

Umarım, bebeğinizin sağlığı ve gelişimi konusunda endişeleriniz azalır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 3 Aylık Kilo Geride
2. Kilo Alamama İştahsızlık
3. Kilosu Sizce Nasıl
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
K

K.G

25 Mart 2026 02:04
Benim kızında 14. Ayın ortasında cıktı dişi
M

Müjgan K.

25 Mart 2026 02:08
K.G
Benim kızında 14. Ayın ortasında cıktı dişi
Darısı bize inşallah
N

Nevin A.

27 Mart 2026 07:57
Kızım 2570 doğdu şuan 20 aylık 9.5 kilo önemli olan sağlığı yerinde olsun kilo çok önemli bir şey değil bence benimde kızıma minyon diyorlar evet büyükçe yaşını göstermeyecek diyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir