Kilolu Hamile Kalma
229 görüntüleme

Melike A.
23 Ağustos 2026 13:12
Merhabalar ben ilk dogumunda cok aşırı kılo almıstım dogumdan sonra cok fazla kılo vermemiştim tam spora baslamıstım kılo vermeye calısıyodum 1ayın sonunda hamıle kaldıgımı ögrendim bu gebeliğimdede cok fazla kılo almak istemiyorum diyetisyen görüşü aldım spora zorlamadan devam etmeyı planlıyorum ancak kılo alımım cok hızlı ilerliycek gibi ekstra sizlerinde bildiği şeyler var ise paylaşabilirmisiniz ben çünkü cok kılo almak istemiyorum artık

Elif T.
23 Ağustos 2026 15:05
Hamile kaldığımda 84 kg falandım doğuma gittiğim de 90 kiloydum sadece hepsini bebek aldı ama şekerim var o yüzden çok dikkat ettim ekmek abur cubur yemedim doktorum izin veriyordu gün içerisinde yürüyüşler yaptım

Hatice E.
Premium Üye
23 Ağustos 2026 16:43
Merhaba, bende çok zayıf hamile kaldım ancak ilk 4. Ayında tartıda 11 kiloyu gördüm çok abartı yememe rağmen kontrolsüz bir kilo alışım oldu doğuma kadarki sürecimi diyetisten ile tamamladım spor yapamadım çalışıyordum ancak her öğün sonrası en az 20-25 dk yürüdüm eğer dışarı çıkamıosam odaları dolaştım burada en önemli kriter haraket etmeniz, sağlıkla geçirin bu süreci 🙏🏻

Melike A.
23 Ağustos 2026 17:14
Merhaba, bende çok zayıf hamile kaldım ancak ilk 4. Ayında tartıda 11 kiloyu gördüm çok abartı yememe rağmen kontrolsüz bir kilo alışım oldu doğuma kadarki sürecimi diyetisten ile tamamladım spor yapamadım çalışıyordum ancak her öğün sonrası en az 20-25 dk yürüdüm eğer dışarı çıkamıosam odaları dolaştım burada en önemli kriter haraket etmeniz, sağlıkla geçirin bu süreci 🙏🏻

Melike A.
23 Ağustos 2026 17:17
Hamile kaldığımda 84 kg falandım doğuma gittiğim de 90 kiloydum sadece hepsini bebek aldı ama şekerim var o yüzden çok dikkat ettim ekmek abur cubur yemedim doktorum izin veriyordu gün içerisinde yürüyüşler yaptım
Yükleniyor...