Kilolu Hamile Kalma

229 görüntüleme
Melike A.

Melike A.

23 Ağustos 2026 13:12
Merhabalar ben ilk dogumunda cok aşırı kılo almıstım dogumdan sonra cok fazla kılo vermemiştim tam spora baslamıstım kılo vermeye calısıyodum 1ayın sonunda hamıle kaldıgımı ögrendim bu gebeliğimdede cok fazla kılo almak istemiyorum diyetisyen görüşü aldım spora zorlamadan devam etmeyı planlıyorum ancak kılo alımım cok hızlı ilerliycek gibi ekstra sizlerinde bildiği şeyler var ise paylaşabilirmisiniz ben çünkü cok kılo almak istemiyorum artık
Elif T.

Elif T.

23 Ağustos 2026 15:05
Hamile kaldığımda 84 kg falandım doğuma gittiğim de 90 kiloydum sadece hepsini bebek aldı ama şekerim var o yüzden çok dikkat ettim ekmek abur cubur yemedim doktorum izin veriyordu gün içerisinde yürüyüşler yaptım
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
23 Ağustos 2026 16:43
Merhaba, bende çok zayıf hamile kaldım ancak ilk 4. Ayında tartıda 11 kiloyu gördüm çok abartı yememe rağmen kontrolsüz bir kilo alışım oldu doğuma kadarki sürecimi diyetisten ile tamamladım spor yapamadım çalışıyordum ancak her öğün sonrası en az 20-25 dk yürüdüm eğer dışarı çıkamıosam odaları dolaştım burada en önemli kriter haraket etmeniz, sağlıkla geçirin bu süreci 🙏🏻
Melike A.

Melike A.

23 Ağustos 2026 17:14
Hatice Erol
Merhaba, bende çok zayıf hamile kaldım ancak ilk 4. Ayında tartıda 11 kiloyu gördüm çok abartı yememe rağmen kontrolsüz bir kilo alışım oldu doğuma kadarki sürecimi diyetisten ile tamamladım spor yapamadım çalışıyordum ancak her öğün sonrası en az 20-25 dk yürüdüm eğer dışarı çıkamıosam odaları dolaştım burada en önemli kriter haraket etmeniz, sağlıkla geçirin bu süreci 🙏🏻
Teşekkür ederim zaten ben gün içinde cok hareketliyim ancak kılo vermede cok problem yasıyorum kolay alıp cok zor veren birisiyim bu nedenle bu seferki hamileliğimde cok dikkat etmek istiyorum aşırı kılodan o nedenle kacmak istiyorum
Melike A.

Melike A.

23 Ağustos 2026 17:17
Elif Tuğçe
Hamile kaldığımda 84 kg falandım doğuma gittiğim de 90 kiloydum sadece hepsini bebek aldı ama şekerim var o yüzden çok dikkat ettim ekmek abur cubur yemedim doktorum izin veriyordu gün içerisinde yürüyüşler yaptım
Ben yemek konusunda cok zorlanmıyorum ama ne yese kılo alan cinsten birisiyim diyestisyen destegıyle ilerlesemde sporda yapsam kolay veremiyorum malesef ilk hamileliğimde 30 kıloya yaklaşmıştım şuan cok yeni gebeliğin başındayım ancak kılo artısım olmaya basladı bile ve ben bu süreçte hem diyet ve sporda yaptım ancak bi türlü durduramıyom kılomu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir