Kilolu Bebek
224 görüntüleme
A
Asena
19 Haziran 2026 11:55
Bugün rutin 15. Ay kontrolümüz vardı. Kilosu bayağı bir önde gidiyor yaşıtlarına göre doktorumuz az yedir daha fazla kilo almasın dedi. Nasıl yapacağım nereden kısacağım porsiyonlarını mı azaltayım veya neye daha fazla yükleneyim sebze mi protein mi?
H
Hatice Ö.
19 Haziran 2026 12:49
Kilosu ne kadar ki belki boyu kısadır uzarsa dengeleyebilir
A
Asena
19 Haziran 2026 12:51
Kilosu ne kadar ki belki boyu kısadır uzarsa dengeleyebilir

Fatma A. U.
19 Haziran 2026 12:56
Doktorlarda çok değişik zayıf olsa zayıf yedir vitamin takviyesi al diyor sizede böyle demişler
Maşallah uzun boylu bebeğiniz kilosuda ona göre normaldır belki
A
Asena
19 Haziran 2026 13:35
Doktorlarda çok değişik zayıf olsa zayıf yedir vitamin takviyesi al diyor sizede böyle demişler
C
Ceren Ş. A.
19 Haziran 2026 14:21
Benim bebeğim 4. Ayına giricek ve onun ayında tanıdıgımız bebeklerden kilolu. Çocuk yemek istiyor emiyo yetmiyor mama veriyorum. Sağlık ocağı doktoru kilosu var mama verme sadece emzir dedi… neymiş aglasa da bişey olmazmış. Niye aglatayım acıkan çocuga yemeği neyse o verilir yetniyosam takviyede yapılır yani.. bırakın kilolu kalsın şeker abur cubur yemiyosa bence tombik çocuk candır😂 ele gelicek böyle 😂
A
Asena
19 Haziran 2026 14:49
Benim bebeğim 4. Ayına giricek ve onun ayında tanıdıgımız bebeklerden kilolu. Çocuk yemek istiyor emiyo yetmiyor mama veriyorum. Sağlık ocağı doktoru kilosu var mama verme sadece emzir dedi… neymiş aglasa da bişey olmazmış. Niye aglatayım acıkan çocuga yemeği neyse o verilir yetniyosam takviyede yapılır yani.. bırakın kilolu kalsın şeker abur cubur yemiyosa bence tombik çocuk candır😂 ele gelicek böyle 😂
G
Gülcan Ş.
19 Haziran 2026 15:16
Yaa sağlığı yerindeyse zamanla o kilo da gider benim kızım da 12 aylık 7 kilo 2400 dogdu 7500 olması gerekiyor kilo alımı durmuş napıyım sağlığı yerinde olsun diyorum zamanla ya alacak yada kiloluysa boy yaptıkça verecek

Fatma A. U.
19 Haziran 2026 16:37
Fazla dedi doktor ama babası da bende kiloluyuz belki yapıda vardır dedi baba tarafı hep boylu poslu yiyen bir bebek yani elinden mi alacağım anlamadım yemeğini 😂
H
Hatice Ö.
19 Haziran 2026 17:02
Boyu 83 cm kilosu 14 boyu da kısa değil
Yükleniyor...