Kilo+boy

174 görüntüleme
S

Seçilay S.

29 Nisan 2026 15:37
38+2 de 2200 gr 45 cm doğdu şu an 3 ay 6 günlük 5000 gr 55 cm boyu kısa dedi doktor ama persentili fena degil dedi bende çok stresliyim zaten küçük doğdu çocuk iyi diyor etrafımdakiler ama bu kiloda doğan çocuk var diyen de çok sizce nasıl?
G

Gülşah S.

Premium Üye
29 Nisan 2026 15:41
Seçilay hanım merhaba aslında zayıf doğmuş ama 3 ay da maşallah güzel kilo almış. Boyu kısa olabilir ama genetikte olabilir bence moralinizi bozmayın 💐
İ

İnanç B.

29 Nisan 2026 17:25
Doğuma bakarsan bence gayet iyi zayıf doğmuş minik nerdeyse her ay 1 kilo almış boyu da 3 ayda 10 cm uzamış daha ne olsun
S

Sibel A.

29 Nisan 2026 17:39
Hocam merhaba 3 ay 20 günlük bebek için 3 günde bir dışkılama ve balçık kıvamında kaka normal mi? Anne sütü ve mama desteği alıyor. Son 2 dışkılama bu şekilde olmaya başladı
R

Reyhan A.

29 Nisan 2026 23:01
Merhabalar benim bebeğim de 34+6da 2400doğdu 1hafta kadar küvözde kaldı buna bağlı meme reddi yaptı ne yaptıysam olmadı sürekli sağım yaparak besliyorum şuan 4aylık 6kilo62cm
S

Seçilay S.

1 Mayıs 2026 23:13
Gülşah S
Seçilay hanım merhaba aslında zayıf doğmuş ama 3 ay da maşallah güzel kilo almış. Boyu kısa olabilir ama genetikte olabilir bence moralinizi bozmayın 💐
Teşekkürler yanıtınız için bence de normal ama doktor minyon diyince biraz moralım bozulmadı değil
S

Seçilay S.

1 Mayıs 2026 23:14
İnanç Bilgi
Doğuma bakarsan bence gayet iyi zayıf doğmuş minik nerdeyse her ay 1 kilo almış boyu da 3 ayda 10 cm uzamış daha ne olsun
Evet ama işte doktorun kısa demesi beni tedirgin etti
S

Seçilay S.

1 Mayıs 2026 23:15
Reyhan Aydın
Merhabalar benim bebeğim de 34+6da 2400doğdu 1hafta kadar küvözde kaldı buna bağlı meme reddi yaptı ne yaptıysam olmadı sürekli sağım yaparak besliyorum şuan 4aylık 6kilo62cm
Allahım size yardımcı olsun çok zordur eminim ama bi gülümsemeleri bütün zorlukları unutturuyor bence sizin 34+6 da bile benimkinden büyükmüş maşallah
S

Seçilay S.

1 Mayıs 2026 23:17
Sibel Ataş
Hocam merhaba 3 ay 20 günlük bebek için 3 günde bir dışkılama ve balçık kıvamında kaka normal mi? Anne sütü ve mama desteği alıyor. Son 2 dışkılama bu şekilde olmaya başladı
Benim bildiğim kadarıyla sadece anne sütü alıyorsa 3 günde hatta 10 günde 1 bile dışkılama normal balçık kıvamında olması da balgam olabilir ama rengi dd önemli
R

Reyhan A.

1 Mayıs 2026 23:24
Evet gerçekten dediğiniz gibi bir gülümsemesi bile her şeye değer bir şekilde büyüyorlar ama bir anne olarak iyiliği için sürekli araştırıyoruz iyi mi gelişimi nasıl diye🫶🏻
S

Seçilay S.

1 Mayıs 2026 23:25
Reyhan Aydın
Evet gerçekten dediğiniz gibi bir gülümsemesi bile her şeye değer bir şekilde büyüyorlar ama bir anne olarak iyiliği için sürekli araştırıyoruz iyi mi gelişimi nasıl diye🫶🏻
Aynen öyle tabikide allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir