Kilo Vermek

417 görüntüleme
K

Kübra A.

9 Temmuz 2026 16:08
Kilo vermek için ne yapmalıyım emziriyprum aynı zamanda 1 yaşında
T

Tuğba B. ..

9 Temmuz 2026 16:27
15aylk oğlum bende emziriyorum sürwkli diyete başlayıp geri bırakıyorum yapamıyorum çok acıkıyorum dayanamıyorum nasıl olacak bilmiyorum
A

Alya

14 Temmuz 2026 23:48
Tuğba Beyazgül
15aylk oğlum bende emziriyorum sürwkli diyete başlayıp geri bırakıyorum yapamıyorum çok acıkıyorum dayanamıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Aynı sorun bende de var
E

Ezgi B.

20 Temmuz 2026 02:05
Benim bebegim 3 aylik ilk zamanlarda yesillik vb. Yiyerek verdim sonra canım asiri tatli cekmeye basladi veremiyorum ustune aldim daha da almak istemiyorum 🥲
Aslı G.

Aslı G.

21 Temmuz 2026 03:25
Benim de 1 yaşında emzirme + mama gidiyor. hamileyken tartıda hiç kilo almamamıştım ve doğumdan bir hafta sonra 14 kilo vermiştim. (Yani hamileyken vermişim aslında işte siz anladınız) Ama desteksiz çocuk büyütmek çok zor şuan o verdiğim 14 kilo yerine 20 kilo aldım. Boş ekmekle karnımı doyurmak zorunda kalıyorum bazen yemek hazırlayamıyorum kendime ama aslında mantıklı düşününce kızıma sağlıklı yemek hazırlasam kendim de onu yesem çok mantıklı görünüyor ama böyle olmuyor ne olacak böyle ya diyetisyenler de çok pahalı. Hepimiz mi aynıyız insanın açlıktan herşeyi yiyesi geliyor değil mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir