Kilo ve Süt Bağlantısı

104 görüntüleme
Ü

Ümmühan G.

10 Ocak 2026 04:30
Hamilelikte ve sonrasında sürekli kilo veren var mı? Sütü bu durumdan nasıl etkilendi? Aniden kesilir diye çok korkuyorum. Et süt yumurta peynir meyve sebze çok tüketiyorum ama sürekli kilo veriyorum. Tahlillerim her ay yapılıyor temiz çıkıyor buna sebep bir hastalığım da çok şükür yok görünüyor. Emzirmeden dolayı mı veriyorum hamilelikte vermemin temel sebebi bulantıydı 9 ay hiç geçmedi😔
N

Nisanur D.

10 Ocak 2026 06:04
Bende sürekli kilo veriyorum emzirme dönemindeyim. 7 aydır emdiriyorum sütüm de kesilme olmadı. Olabildiğince süt yapan şeyleri tüketmeye, yemeğe çalışıyorum bol bol su içiyorum bu zamana kadar sorun yaşamadım ek gıda ile de desteklemeye başladım sorun yok şuanlık.
B

Bahar K.

10 Ocak 2026 07:11
Hamilelikte 9 kilo aldım doğurduktan sonra 11 kilo verdim. Sütüm hiç etkilenmedi. Süt yapıcı hiçbir şey yemedim sadece su içiyordum
Seda C.

Seda C.

10 Ocak 2026 07:20
Ben 3 ay içinde hamilelikte nönceki kiloma indim emzirirken yoruluyoruz ve uykusuz kalıyoruz ondan oldu büyük ihtimal ama sütüm hep yeterliydi besleyici ve sağlıklı yedikten sonra süt etkilenmez bol bol su için
Y

Yeliz A.

10 Ocak 2026 10:12
Emzirmek spor yapmak kadar kalori yaktıran bir eylem. Bu yüzden gebelikte karbonhidrat ağırlıklı kilo almayan bizler dogumdan sonrada emzirirken hızlıca kilo vermeye başlarız. Kilo vermek bana kalırsa süte engel değil eğer zaten besleniyorsan sütün azalmaz sonuçta diyetle kilo vermiyosun
Ü

Ümmühan G.

10 Ocak 2026 11:08
Hamileliğim boyunca herkes kilo vermiş olmam üzerinde baskı kurduğu için sanırım canım sıkılıyor korkuyorum. İsteyerek bilerek yapmıyorum ve çok şükür sağlıklıyız. Teşekkür ederim yorumlarınız için🌸🩷

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir