Kilo Takibi

125 görüntüleme
T

Tuğba S.

19 Haziran 2025 18:10
Merhabalar bebeğim 2 aylık doğum kilo 3500 olarak doğdu. 10 günlük yoğun bakımdan sonra meme reddi yaşadım mideden beslendiği için 100 ml mama ile beslendi eve geldiğinde beslenmesini değiştiremedim aynı şekil devam ettik ve şuan 2 aylık 6 600 kilosu bi ay içinde 1900 kilo aldı ve bu bana biraz fazla geliyo mamasını azaltamıyorum çünkü alışmış bu şekilde beslenmeye ne yapmam gerekiyo bu durum normal mi bebeğimin şuan ki boyu 61 cm
Nazife .

Nazife ..

19 Haziran 2025 18:19
bu ölçülere göre erkek olabilir diye düşünüyorum gelişim değerleriniz onu gösteriyor değilse de şahsi fikrim bu yazdıklarınız dışında bir sorununuz yoksa bebeğiniz hızlı gelişmiş bir bebek sadece korkmayın lütfen 😊
T

Tuğba S.

19 Haziran 2025 18:20
Evet erkek bebek diğer ay da fazla kilo alırmışız acaba diye korkuyorum o yüzden biraz daha tutmaya çalışıyorum acıktığında 4 saate geçiş yapmayı düşündüm hatta
Nazife .

Nazife ..

20 Haziran 2025 14:12
mesela bebeğim şu an tam 5 aylık ve 8,700 hızlı kilo alımınız herhangi bir problem teşkil eder mi bilmiyorum ama her bebeğin gelişim süreci farklı dediğim gibi bence sıkıntılı bir durum değil bebeğiniz ne kadar açsa o kadar yemek istiyordur istemediği zaman sıkıntılı olurdu bence kendinizi kasmayın açsa verin 100ü tek seferde içiyorsa o kadar açtır belki küme besleniyor da olabilir büyüme atağı olması fazla emmek veya mama içmek istemesinin sebebi olabilir tuğba hanım içinizi ferah tutun ve bebişiniz bu konuda sizi yönlendirecektir benim gözümde yemesi değil yememesi sorun olurdu umarım düzgün cevaplayabilmişimdir ☺️🙏🏻
T

Tuğba S.

20 Haziran 2025 14:14
Çok güzel cevapladınız çok teşekkür ederim aslınd abenim gözümde bi sorun yoktu ama biraz baskı aldım işte doyduğunu bilmiyo çocuk işte fazla kilo alıyo o bu dediler o biraz korkuttu teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir