Kilo Sorunu

181 görüntüleme
K

Kevser A.

10 Mart 2026 16:38
Bebeğim 3150gr doğdu 3e düştü 37 günlükken 3996gr 44 günlük 4111gr oldu doktor az kilosu mama dedi. Çişli bezlerini takip ediyorum günde 4-5 bezi oluyor açlıktan ağlama olmuyor. Mama vermek istemiyorum ama gerçekten mama gerekli mi bilemiyorum
M

Meliha T.

10 Mart 2026 17:46
Hayır gerek yok gayet yerinde kilosu kesinlikle aylık min 600 gram alması yeterli ki
Tuba

Tuba

10 Mart 2026 18:54
6 gün arayla kilo takip etmek yalnızca moralinizi bozar kilo takibi aylık yapılmalı diye biliyorum. Benim bebegim [2.ay](2.ay) kontrolünde 4.500 dü ve doktorumuz kilosunun çok iyi oldugunu söyledi emzirmeye devam dedi.
K

Kevser A.

10 Mart 2026 18:57
bir doktor mama dedi doktor değiştirdik o yüzden iki defa tartım oldu orada da 3995 çıkınca haftaya gel netleştirelim gerek yok gibi dedi 4111 gr çıkınca da mama gerekli dedi günde 4 öğün 30 ml mama dedi bunhafta yine kontrol var mama vermedim herkes normal kilosu diyor ama doktorlar ısrarla mama demesi kafamı karıştırdı
K

Kevser A.

10 Mart 2026 18:57

Tuba

6 gün arayla kilo takip etmek yalnızca moralinizi bozar kilo takibi aylık yapılmalı diye biliyorum. Benim bebegim [2.ay](2.ay) kontrolünde 4.500 dü ve doktorumuz kilosunun çok iyi oldugunu söyledi emzirmeye devam dedi.

Kaç gr doğmuştu sizin bebeğiniz
Tuba

Tuba

10 Mart 2026 19:02
2.980 dogdu 2800 e düştü
Tuba

Tuba

10 Mart 2026 19:05

Kevser Avdan

bir doktor mama dedi doktor değiştirdik o yüzden iki defa tartım oldu orada da 3995 çıkınca haftaya gel netleştirelim gerek yok gibi dedi 4111 gr çıkınca da mama gerekli dedi günde 4 öğün 30 ml mama dedi bunhafta yine kontrol var mama vermedim herkes normal kilosu diyor ama doktorlar ısrarla mama demesi kafamı karıştırdı

Saglık ocagında aylık kontrole gidiyormusunuz? Bencede çok normal kilosu çünki benim benegim alerjik bi bebek sürekli kilo takibi yapılıyor şuan [6.buçuk](6.buçuk) aylık 6.500 ve halen kilosunun normal oldugu söyleniyor hem gastroentoloji doktorumuz hem çocuk doktorumuz hemde saglık ocagı doktorumuz yani 3üde başından beri takipte ve yanılıyor olamazlar
K

Kevser A.

10 Mart 2026 19:10

Tuba

Saglık ocagında aylık kontrole gidiyormusunuz? Bencede çok normal kilosu çünki benim benegim alerjik bi bebek sürekli kilo takibi yapılıyor şuan [6.buçuk](6.buçuk) aylık 6.500 ve halen kilosunun normal oldugu söyleniyor hem gastroentoloji doktorumuz hem çocuk doktorumuz hemde saglık ocagı doktorumuz yani 3üde başından beri takipte ve yanılıyor olamazlar

2 haftalıkken gittik onlar da bir şey dememişlerdi sınırda emzirmeni sıklaştır dediler aylıkta hastaneye gittim o doktor sütün yetmiyor mama dedi 700 küsr gram almıştı bir ayda bol bol emzirdim bir hafta başka doktora gittik 3995 olmuştu o da şuan iyi haftaya gel dedi gittim 4111 oldu az emdi ama o hafta doktorda az mana al 3450 doğan akranları 5kg dedi makas 450grken 1 olmuş makas açılmış falan dedi ama bana sağlıklı geliyor gayet bezlerini sayıyorum açlıktan ağlaması yok boşuna mama vermek istemiyorum
Tuba

Tuba

10 Mart 2026 19:13
Bebeginizi en iyi siz tanırsınız içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir