Kilo Sorunu

147 görüntüleme
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 11:57
34 haftalık 2290 kg doğum suan 26 aylık 10750 kg ama kg almıyor genel olarakta kg alan bır çocuk olmadı boy 85 cm yaşayan varsa kg almaması araştırılmalı mı
Betül E.

Betül E.

12 Şubat 2026 12:27
bizde yaşıyoruz ama eğer bu ayda sınırda alırsa ya da almazsa araştıralım dedi doktorumuz 7.5 aylık bebek
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 15:54
Bızım aylardır böyle ama araştırılmadı 😞
Betül E.

Betül E.

12 Şubat 2026 15:57

İrem Yücel

Bızım aylardır böyle ama araştırılmadı 😞

Düzenli gittiğiniz bir doktor var mı İrem hanım
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:00
Belli bir dönemden sonra kilo almaları yavaşlıyor ancak eğer uzun süredir almıyorsa demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor ben de bu hafta tahlil yaptırcam ama benimki 9 aylık benimki de çok iştahsız
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 22:02

Ayşe Vural

Belli bir dönemden sonra kilo almaları yavaşlıyor ancak eğer uzun süredir almıyorsa demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor ben de bu hafta tahlil yaptırcam ama benimki 9 aylık benimki de çok iştahsız

Çok şükür bu zamana kadar hıc vıtamınlerde eksıgımız yoktu ama genel olarak 7-8 aydan sonra kg alımı baya yavaşladı suan aylardır 10750 ama ara ara kaka sayımız artıyor ondan dolayı mı bılemıyoruz
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 22:03

Ayşe Vural

Demir eksiklıgı ve d vıtamını gerçekten ıstahsızlık yapıyor
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 22:04

Betül Erdoğan

Düzenli gittiğiniz bir doktor var mı İrem hanım

Evet Betül hanım ama genel olarak kg sorunu bütün çocuklarda var denılıyor kaka sayısı 2-3 oluyor günde bazen artıyor bagırsakta mı bısey var bılemıyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:06

İrem Yücel

Çok şükür bu zamana kadar hıc vıtamınlerde eksıgımız yoktu ama genel olarak 7-8 aydan sonra kg alımı baya yavaşladı suan aylardır 10750 ama ara ara kaka sayımız artıyor ondan dolayı mı bılemıyoruz

Benim kızım da 2870 doğdu boyu 49 cm di 37. Haftada doğum yaptım bazı bebekler doğuştan minyon oluyormuş belki öyledir bilemiyorum çünkü kızım şuan çok zayıf değil bence normal ama son 3 ayda 600 Gr almış Dr takip edelim tahlil alalım dedi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:07

İrem Yücel

Demir eksiklıgı ve d vıtamını gerçekten ıstahsızlık yapıyor

Bir de yeni kulak enfeksiyonu oldu antibiyotik vs kullandik ondan sonra iyice kesildi iştahı bebekte bir rahatsızlık farkettiniz mi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:08

İrem Yücel

Evet Betül hanım ama genel olarak kg sorunu bütün çocuklarda var denılıyor kaka sayısı 2-3 oluyor günde bazen artıyor bagırsakta mı bısey var bılemıyorum

Bence o yedikleri ile alakalı sanmıyorum ama her bebekte bir değil sizin gözünüze nasıl görünüyor zayıf mi
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 22:12

Ayşe Vural

Bir de yeni kulak enfeksiyonu oldu antibiyotik vs kullandik ondan sonra iyice kesildi iştahı bebekte bir rahatsızlık farkettiniz mi

Hastalık donemlerınden sonra Kesınlıkle ıstah etkılenıyor ama daha küçük alır Insallah zaten demir eksikliği varsa da hemen ılacı başlarsanız Bırde et vs desteklersenız duzelır
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 22:13

Ayşe Vural

Bence o yedikleri ile alakalı sanmıyorum ama her bebekte bir değil sizin gözünüze nasıl görünüyor zayıf mi

Malesef zayıf görünüyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:14

İrem Yücel

Hastalık donemlerınden sonra Kesınlıkle ıstah etkılenıyor ama daha küçük alır Insallah zaten demir eksikliği varsa da hemen ılacı başlarsanız Bırde et vs desteklersenız duzelır

Demir kullanıyorum da baktircam bakalım
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:16

İrem Yücel

Malesef zayıf görünüyor

Moralinizi bozmayın kilo aldırcak şeyler yedirmeyi deneyin tahin iyi oluyormuş deniycem bende avakado muz karışımı güzel oluyor belki sever bebeğiniz yemek dışında bunları da deneyin isterseniz
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 22:17

Ayşe Vural

Moralinizi bozmayın kilo aldırcak şeyler yedirmeyi deneyin tahin iyi oluyormuş deniycem bende avakado muz karışımı güzel oluyor belki sever bebeğiniz yemek dışında bunları da deneyin isterseniz

İnsallah çok teşekkür ederim onerılerınız ıcın 2 yaş bıraz hızlı geldı ınatlasma donemınde yemekle bıle ınatlasıyoruz suan 😁
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:19

İrem Yücel

İnsallah çok teşekkür ederim onerılerınız ıcın 2 yaş bıraz hızlı geldı ınatlasma donemınde yemekle bıle ınatlasıyoruz suan 😁

Ben daha o konulara gelmedim ama kolay bir dönemimizde yok 😂
İrem Y.

İrem Y.

12 Şubat 2026 22:21

Ayşe Vural

Ben daha o konulara gelmedim ama kolay bir dönemimizde yok 

Her bebek aynı olmuyor sağlıklı oldukları her güne şükür bugünlerde geçer umuduyla sabırla ılerkıyoruz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:32

İrem Yücel

Her bebek aynı olmuyor sağlıklı oldukları her güne şükür bugünlerde geçer umuduyla sabırla ılerkıyoruz

Aynen öyle iyi olsunlar da gerisi bir şekilde hallolur
Betül E.

Betül E.

13 Şubat 2026 08:19

İrem Yücel

Bizde de kaka 2 güne düşüyor sanmıyorum🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir