Kilo Sorunu

76 görüntüleme
E

Esma A.

24 Haziran 2025 13:17
Bebeğim ilk bir ayda 390 gram kilo aldı ve doktor mamaya başlamamı önerdi. Önce emzirip her emzirme sonrası 60cc . Günde sekiz kez beslenme şeklinde. Uyguladığımda bebeğimi uyandırıp emziremedim . Her beslenme sonrası kusma oluyor.
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

24 Haziran 2025 13:35
Merhaba, doğum kilonuza ve bebeğin kaç aylık olduğa göre yorumlamak gerek. Bu bilgileri bilmediğim için size önerim bebekte kusma oluyorsa fazla besliyorsunuz demektir ve red yaşar bebeğiniz besleme aralıklarını açarak bebeğinizin acıkmasına izin vererek ilerlemenizi öneririm.
E

Esma A.

24 Haziran 2025 13:48
Doğum kilosu 3105 gram.Sonrasında hastanede 2965 grama düştü. 10 günlük kontrolümde 3.075 gramdı. Sonraki birinci ayında 3.290 gram oldu. 500 gramın altında kilo aldığı için mamaya başladık ama ben doktorun söylediği kadar sadece bir gün verdim çünkü emmek istemedi. Sağım yaptık bir memeden 60 cc diğerinden 25 cc çıktı. Doktorum 60 cc mama hazırla ne kadarını içerse okadarını ver doyunca bırakır dedi. Ama bırakmıyor hepsini içmek istiyor sonra da kusuyor.
E

Esma A.

24 Haziran 2025 13:50
Şu an 40 günlük memeyi emerken geğirme oluyor bazen de kusma. Memeyi çekiştiriyor. Meme uçlarım yara tam tutamıyor. Bebeğin alt dudağı biraz içerde ondan tutamıyor dendi. Basen kan da kusuyor yaralardan dolayı 😢
E

Esma A.

24 Haziran 2025 13:54
Mamayı kaşık biberonla veriyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir