Kilo Sorunu
170 görüntüleme
D
Damla Ö.
18 Haziran 2025 23:00
Hocam merhaba 1 Mart 2024 doğumlu oğlum 3250 doğdu ilk başlarda hersey çok iyiydi fakat 10 cu aydan sonra kilosu hep sabit kaldı 2 kere diş sürecinde 1 kilo verdi ve suan 9.5 kilo değerlerini testlerine baktım d vitamini vs takviye kullanmama rağmen herseyi üst seviyede çok güzel çıktı daha doğal besleme taraftarıyım günde kahvaltıyla birlikte 4 öğün yemek yiyor 2 kerede 210 ml mama alıyor çok doktor gezdim çok değiştirdim ilk söylediğimde değerleri düşüktür ondan kilo almıyordur diye yaklaşıyorlar falan tahlillerden sonra hiç bi sorun yok değerler güzel ama zayıf diyorlar ve hiç bir açıklama yok anlatıyorum 4 öğün yiyor eksik mi veriyorum vs diye bi cevap yok inanın sizin fikriniz nedir yetersiz mi besliyorum kıymasını tavuğunu sebzesiniz hergün alıyor çeşit çeşit yapıyorum
S
Sıla K. ..
21 Haziran 2025 05:56
Merhabalar bence bebeğinizin kilosu gayet iyi değerlerinde de bir sıkıntı yoksa endişelenmeyin. Her çeşit besliyorum diyosunuz her bebek boğum boğum tombik olacak diye bir şey yok ki 🌸
D
Damla Ö.
21 Haziran 2025 07:50
Merhaba vallahi öyle inanın ne kadar sor besliyorum her seferinde eşimle tartışıyorum çocuğu yemek konusunda zorluyoyorum diye doktorlarda zayıf diyor ama bişey demiyorlar hersey yerinde vs diyip geçiştiriyorlar onlar ortaya atıyorlar laf vallahi nerde eksik yapıyorum diye düşünüyorum kendim asla yemek yemiyorum sürekli onun peşindeyim ona bişey hazırlayayım aman değişik bişey yapayım derken