Kilo Problemi

75 görüntüleme
A

Aslınur Y.

9 Ağustos 2025 17:03
Merhaba, kızım bir hafta sonra 5 aylık olacak. Doğum kilosu 3855, 4 aylıkken 6 kiloydu günceli bilmiyorum. 5. Ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyor deniyor ama bu olmazsa ne gibi sıkıntılar çıkar? Bebeğin kilosunun az olması hangi problemlere yol açar? Endişelenmeli miyiz?
C

Cansu İ. B.

9 Ağustos 2025 17:52
Beslenme değişikliğine gidilmeli bence. Nasıl besleniyor
A

Aslınur Y.

9 Ağustos 2025 17:52
Anne sütü
D

Dilan K. ..

9 Ağustos 2025 17:54
Anne sütü ile beslenip günde 4-5 çişli bez alıyorsan sorun yok bence bunlar yoksa doymuyor olabilir
R

Rumeysa K.

9 Ağustos 2025 17:57
Siz biraz süt arttırıcı takviyeler kullanabilirsiniz ayrıca beslenmenize daha dikkat edebilirsiniz her gün en az 2 yumurta zeytin zeytinyağı peynir kefir süt yoğurt yeşil soğan semiz otu günlük 10 badem 10 ceviz incir hurma yiyebilirsiniz bir de imkan varsa her gün 1 öğün kesin et sütü güzel arttırıp yağlandırıyor ciğer sütü güzel yağlandırıyormuş faydasını görürsünüz inşallah
A

Aslınur Y.

9 Ağustos 2025 17:59
İlk ay sarılıktan, 2.ay da sütümün azlığından çok az kilo aldı elhamdülillah sütümü düzenleyebildim öyle bu kiloya geldi zaten. Son iki aydır en az 500 gr alıyor. Ama benim merak ettiğim ayda bir kilo almadıkça doğum kilosunun iki katına ulaşamayacak bu belli. Bu bir sorun teşkil ediyor mu?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir