Kilo Kaybı
118 görüntüleme
S
Seda Ö.
18 Nisan 2026 20:29
Merhaba 6. Ay kontrolümüzde kilo 6.600 gramdı doğum kilosu 2850 idi şuan 7. Ayında ve evdeki tartımla kontrol ettiğimde 6kilo olarak gözlemliyorum
3 saatte bir emziriyorum ek gıdasında da dikkat ediyorum ama fazla aktif bi bebek çok erken dönmeye emeklemeye başladı şuanda ise koltukta tutunup sıralamaya çalışıyor. 7. Ay kontrolümüzde doktorumuzun yetemiyosun demesinden korkuyorum ne yapabilirim
3 saatte bir emziriyorum ek gıdasında da dikkat ediyorum ama fazla aktif bi bebek çok erken dönmeye emeklemeye başladı şuanda ise koltukta tutunup sıralamaya çalışıyor. 7. Ay kontrolümüzde doktorumuzun yetemiyosun demesinden korkuyorum ne yapabilirim
R
Rabia K.
18 Nisan 2026 20:35
Evdeki tartı ölçümü doğru olmayabilir isterseniz bir sağlık ocağında ölçüm yaptırın ona göre netleşir
S
Seda Ö.
18 Nisan 2026 20:36
Evdeki tartı ölçümü doğru olmayabilir isterseniz bir sağlık ocağında ölçüm yaptırın ona göre netleşir
G
Gamze T.
18 Nisan 2026 20:38
Ev tartısı doğruyu göstermeye bilir ama. Bebeginiz kilosu değil de gün içinde huzurluysa yeteri çiş sayısı varsa zaten yeterince beslenıyordu zorlan beslenmede bebekte red oluştur bence
S
Seda Ö.
18 Nisan 2026 20:49
Ev tartısı doğruyu göstermeye bilir ama. Bebeginiz kilosu değil de gün içinde huzurluysa yeteri çiş sayısı varsa zaten yeterince beslenıyordu zorlan beslenmede bebekte red oluştur bence
kilo kayıpları bu aylarda normal mi acaba ?
G
Gamze T.
18 Nisan 2026 20:51
Tabiki de hareketleri artıyor diş çıkarma ek gıda olduğu için iştah değişikliği ilgi alanı değişiyor ama siz ginede hiç kilo almıyorsa kilo kaybediyorsa takibe alın anne içgüdüseli her zaman hisseder
Yükleniyor...