Kilo Karmaşası

301 görüntüleme
C

Ceylan A.

19 Haziran 2026 15:51
Merhaba benim bebeğim 13 aylık 3800 kilo doğdu şuan 10.300 kilo gözüme az geliyor gören herkes zayıflamış küçük diyorlar anne sütü ve ek gıda alıyor ilaveten formül mama alıp ek mi yapsam yardımcı olur musunuz
Kader T.

Kader T.

19 Haziran 2026 15:55
Merhaba, kilosu ayına göre gayet iyi lütfen dışardaki seslere biraz kulağınızı kapatın. Herkes bir şeyler der diyor diyecek. Siz gayet iyi gidiyorsunuz
C

Ceylan A.

19 Haziran 2026 16:47
Kader Türkoğlu
Merhaba, kilosu ayına göre gayet iyi lütfen dışardaki seslere biraz kulağınızı kapatın. Herkes bir şeyler der diyor diyecek. Siz gayet iyi gidiyorsunuz
İnsanın elinde olmuyor bazen araştıran biriyim de sağdan soldan ses de çıkardılar mı yetersiz hissedip başka şeylere yöneliyorum
Kader T.

Kader T.

19 Haziran 2026 17:21
Emin olun her anneye bir şeyler diyorlar. Siz zaten bebeğinizi önemsiyorsunuz ki böyle araştırıyorsunuz. Önce doktorunuzu sonra kendi hissiyatınızı dinleyin.
C

Ceylan A.

19 Haziran 2026 17:31
Kader Türkoğlu
Emin olun her anneye bir şeyler diyorlar. Siz zaten bebeğinizi önemsiyorsunuz ki böyle araştırıyorsunuz. Önce doktorunuzu sonra kendi hissiyatınızı dinleyin.
Teşekkür ediyorum 🤍
Begüm A.

Begüm A.

19 Haziran 2026 18:23
Benim kızım da 8 buçuk aylık bana da bayramda bu nasıl 8 aylık 4 aylık gibi dediler ben de sağlıklı size ne deyip geçiştirdim gerçekten insanın morali bi anlık bozuluyor ama önce doktor iyi diyorsa onu sonra da annelik içgüdülerinizi dinleyin 🌸
C

Ceylan A.

19 Haziran 2026 18:55
Begüm Aksoy
Benim kızım da 8 buçuk aylık bana da bayramda bu nasıl 8 aylık 4 aylık gibi dediler ben de sağlıklı size ne deyip geçiştirdim gerçekten insanın morali bi anlık bozuluyor ama önce doktor iyi diyorsa onu sonra da annelik içgüdülerinizi dinleyin 🌸
Çok haklısınız teşekkür ederim 🙏🏻 başka annelerle konuşmak insanı motive ediyor insanlar yetersiz hissettirmekten başka hiç bir şey yapmıyor
Begüm A.

Begüm A.

19 Haziran 2026 18:56
Rica ederim sağlıkla büyüsün 🌸
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
19 Haziran 2026 19:35
Merhaba, bebeğimin doğum kilosu 3350 di ama 2. Ay kilo alımı çok azdı aradaki farkı inanın halen kapatamadık 4 aylık 5.220 kg insanlar o kadar şey söylüyor ki bacakları tombul değil diyen bile oldu sağlıklı ise ve doktor kontrollerinde sıkıntı yok ise lütfen kulaklarınızı kapatın başta çok takılıp üzülmüştüm şuan umursamıyorum
C

Ceylan A.

19 Haziran 2026 19:37
Hatice Erol
Merhaba, bebeğimin doğum kilosu 3350 di ama 2. Ay kilo alımı çok azdı aradaki farkı inanın halen kapatamadık 4 aylık 5.220 kg insanlar o kadar şey söylüyor ki bacakları tombul değil diyen bile oldu sağlıklı ise ve doktor kontrollerinde sıkıntı yok ise lütfen kulaklarınızı kapatın başta çok takılıp üzülmüştüm şuan umursamıyorum
herkes doktor kesilmiş başımıza 😒 en doğrusunu diyorsunuz bende artık o yoldan ilerlemek istiyorum
B

Beyza ..

23 Haziran 2026 10:28
Benim bebegim 19 aylik 11.5 yukarısı çıkamıyoruz çünkü zaten yiyen bir bebek değil banada zayif olduğunu söylüyorlar doğru banada zayif geliyor ama yemiyor bende gelisemeyecek duye korkuyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir