Kilo ile Baş Edememe
996 görüntüleme
Z
Zeynep
13 Mayıs 2026 14:21
Bence her birlikte bir wp grubu kuralım. Birbirimizi motive edelim ve bu kiloları verelim. Ben korkunç durumdayım. 84 kg gebe kaldım, 105 kilo doğurdum, şuan 90 kiloyum. 臘臘
Z
Zeynep
13 Mayıs 2026 14:24
Yorumlara bakıyorum 5 kilo fazlam 6 kilo fazlam var. E bu çok iyi bence. Benim 70 lere inmem gerekiyor . 20 kilo fazlam var, düşünün
F
Funda P.
13 Mayıs 2026 14:24
Tabiki neden olmasın ne zaman basliyoruz
Z
Zeynep
13 Mayıs 2026 14:27
Ben uygulamada yeniyim. Nasıl yapabiliriz. Bilen varsa en güvenli şekilde wp grubu kuralım, hemen yapalım ve başlayalım. Kaybedecek zaman yok. Hemen o elbiselere girmem lazim. Hem çocuğa bak hem kendini toparla irade koyamiyorum. Haliyle motivasyona ihtiyaci oluyor insanın. Herkes zaten çocuk için akıl verirken kilo için motive edecek aklı yerinde bir insan etrafta kalmıyor.
Z
Zeynep
13 Mayıs 2026 14:32
Şöyle yaparız diye dusunuyorum. Hedef kiloya ulaşana kadar grup açalım motive edelim her gün birbirimizi. Hedef kiloya ulaşan ayrılsın gruptan.

Cagla K.
13 Mayıs 2026 14:35
55 ile hamile kaldim 63 le dogurdum. Dogumdan sonra 55 e yeniden inmistim simdi 60 kiloyum, yiyor muyum hayir verebiliyor muyum yine hayir. Lop lop et her yerim. Gercekten nasil basaracagiz ?
Z
Zeynep
13 Mayıs 2026 14:38
Ben evde açlık oyunlari gibi açlık yapmama rağmen veremeedim. Neden çünkü bir yedim mi yemedigim her günün intikamını alıyorum.
Z
Zeynep
13 Mayıs 2026 14:40
Bunun en büyük sebebi sürekliliğimizin olmamasi. Bir ton sorumluluk, kaygı bir yana bir de kilo sorunu çıktı. Baş edememek çok insani bir durum. Bizi sadcee biz anlayabiliriz. Durumlarımız benzer. Onun için her gün motive olursak, "aa benim gibi çok insan var halledicez" kafasına gireriz. Surekliligimiz olur zayiflarken.
Z
Zeynep
13 Mayıs 2026 14:41
Kilo aldıkça alıyor insan. Dışarı çıkmak istemiyor, daha çok alıyor. Halsiz oluyor spor yapamıyor daha çok alıyor. Bir yerden sıkıca başlamak en iyisi

Nur B. A.
13 Mayıs 2026 14:59
Bende ayni durumdayken birden hop insülin direnciiyle karsi karsiya geldim ve doktrmn insuln dirncimi düşürmek icin verdiği seker hapyla istahm yerle bir olduuu mide bulantisi sık tuvalete cikma olsada ben bu ilacla ve leslieyle 26 kilo verdim bu arada. Ayda 4 kilo gitmsligdr var bence yemeyip kilo [veremiyorusn.insulinn](veremiyorusn.insulinn) direnciniZe baktrn

Betül K. B.
13 Mayıs 2026 15:01
100 kilo ile hamile kaldım, 120 ile doğuma gittim şu an tekrar 100 kiloyum. Ancak zaten kilo sorunu yaşadığım bi dönede hamile kalmıştım. Diyetisyen denedim onda da çok iyi bi ivme kazandığım söylenemez. Grup kurarsanız ben de katılmak isterim anneler 🥲
M
MK ..
13 Mayıs 2026 15:13
Hayatımda hiç 50 kiloyu görmeyen ben 48 kilo ile hamile kalıp 71 kilo ile doğurdum şu an 59 - 60 arası değişiyor göbeğimi gördükçe moralim bozuluyor boyum da kısa oldugu için kendimi iyi hissetmiyorum bir yıl oldu doğum yapalı nasıl vercez bakalım diyet de pek işe yaramadı bende
R
Rabia K. ..
13 Mayıs 2026 15:17
Emzirme döneminde diyete sadık kalmak o kadar zor ki bı motivasyon bulursanız seslenin hanımlar..
İ
İlayda N. ..
14 Mayıs 2026 12:20
Bence Wp grubu değil de instagram daha iyi olur
İ
İlayda N. ..
14 Mayıs 2026 12:21
Bende ayni durumdayken birden hop insülin direnciiyle karsi karsiya geldim ve doktrmn insuln dirncimi düşürmek icin verdiği seker hapyla istahm yerle bir olduuu mide bulantisi sık tuvalete cikma olsada ben bu ilacla ve leslieyle 26 kilo verdim bu arada. Ayda 4 kilo gitmsligdr var bence yemeyip kilo [veremiyorusn.insulinn](veremiyorusn.insulinn) direnciniZe baktrn
İ
İlayda N. ..
14 Mayıs 2026 12:21

Nur B. A.
14 Mayıs 2026 12:25
Nasıl verdinn
R
Rabia D.
Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:42
Arkadaşlar selam benimde fazlam var tabiki diyeti beceremiyorum çünkü emzirdiğim için canım çok tatlı istiyor sizde böyle bi durum var mı

Cagla K.
14 Mayıs 2026 19:55
Bence Wp grubu değil de instagram daha iyi olur
E
Eda K.
14 Mayıs 2026 22:45
Of evet 63le hamile kaldım 88le doğuma gittim 75 e düştüm ama kilo veremiyorum yemesem de gitmiyo emzirdiğim gibi canım tatlı çekiyor 7/24
H
Hatice Ö.
14 Mayıs 2026 23:17
Ben 67 ile hamile kaldım 90 ile doğuma girdim ikiz doğum yaptım şimdi 65 kiloyum diyet falan yapmadım sadece sıkılaşmam lazım çünkü göbeğim var gibi duruyor ve bunu takıyorum bende
Yükleniyor...