Kilo Eksikliği

171 görüntüleme
E

Elif N. ..

23 Mayıs 2026 23:21
Kızım 11aylık en son kontrole gittiğimizde tam 8 kiloydu ( 10mart ) sanki hiç kilo almıyor gibi ek gıdayla da pek arası yok, kısa kollu bir şey giydirmek istemiyorum kollarının ve bacaklarının inceliğini görünce kendimi kötü hissediyorum bilgisi olan yazabilir mi
Burcu

Burcu

23 Mayıs 2026 23:24
Doğum kilosu ve persentil önemli kaç kilo olduğu değil benim bebeğim 12 aylık 9 kg ama zayıf değil baktığında minyon çünkü 2900 kg doğdu ve yemesi gayet iyi önemli olan sağlığı
E

Elif N. ..

23 Mayıs 2026 23:25
Doğum kilosu 3360 en son kontroldeki (mart) kilosu ise tam 8kiloydu
Burcu

Burcu

23 Mayıs 2026 23:28
Elif Nur
Doğum kilosu 3360 en son kontroldeki (mart) kilosu ise tam 8kiloydu
bize doktorumuz böyle durumlarda 1 yaşından sonra vitamin başlıyoruz demişti ama bizimkine şuanlık gerek görmedi bence doktorunuza sorup vitamin kullanabilirsiniz veya düşük bir değeri var mı baktırabilirsiniz bazen kan değeri de kilo almaya engel olabiliyor
E

Elif N. ..

23 Mayıs 2026 23:30
Teşekkür ederim Burcu hanım🥺🌸
O

Ozlem

24 Mayıs 2026 01:01
Merhaba benim kızımda dk 3300 dü. O aylarda kızımda o civarlardaydı. B12 eksikti kullanmaya başlayınca biraz yemesi düzeldi. Sonrasında geri aza indi. Belki sizinde değersel bir problem vardır. Birde hep kendi yemek istiyordu çoğunlukla önüne koyuyorum kendi yiyor yediği kadar. Öğün aralarını açınca daha iyi yiyor 4-5 saat kadar. Benimde üzüldüğüm zamanlar oluyor ama sonuç değişmiyor maalesef bu zamanlarınız bir daha gelmeyecek dilediğiniz gibi kısa kollu vs giydirin. Minnoşlara ne giydirsek yakışır 🫶🏻
E

Elif N. ..

24 Mayıs 2026 10:39
Teşekkür ederim Özlem hanım, umarım bu süreçleri hayırlısı ile atlatırız 🎀
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir