Kilo Durumu

400 görüntüleme
Cansu K.

Cansu K.

7 Ağustos 2026 15:08
Selam kızım 6 ay 18 günlük doğum kilosu 3210 51cmdi şuan 6960 kg 63cm ebe kilo almıyor diyor
M

Merve A.

7 Ağustos 2026 15:36
Yani toplama bakınca biraz az almış ama genetik de olabilir. Bundan önceki kontrolü ne zamandı ve kaç kiloydu?
Cansu K.

Cansu K.

7 Ağustos 2026 15:38
Merve Akkuş
Yani toplama bakınca biraz az almış ama genetik de olabilir. Bundan önceki kontrolü ne zamandı ve kaç kiloydu?
5 aylıkken kontrole gittiğimizde 6300dü kilosu 5 ay 10 günlüktü tam olarak
A

Ayla A.

7 Ağustos 2026 15:38
1 yaşındaki bebeğin kilosunun doğum kilosunun 3ila 4 katı arasında bir yerde olması gerekiyor diyorlar bilemedim bazen ebeler çok biliyormuş gibi yorum yapıyorlar siz doktorunuza danışın
Cansu K.

Cansu K.

7 Ağustos 2026 15:41
Ayla Akça
1 yaşındaki bebeğin kilosunun doğum kilosunun 3ila 4 katı arasında bir yerde olması gerekiyor diyorlar bilemedim bazen ebeler çok biliyormuş gibi yorum yapıyorlar siz doktorunuza danışın
Ya geçen ay aynı gün hem doktora hem sağlık ocağına gitmiştim doktor gayet iyi demişti ordan çıkıp sağlık ocağına aşıya gitmiştik ebe moralimi bozdu en alttan alıyor kiloyu iyi diyemiyorum yeterli değil demişti ve şöyle bir şey var babası da ben de minyonuz zaten kızımın da minyon olması çok normal bence ama işte ebe beğenmiyor kilosunu 🥺
M

Merve A.

7 Ağustos 2026 15:41
Cansu Kahraman
5 aylıkken kontrole gittiğimizde 6300dü kilosu 5 ay 10 günlüktü tam olarak
Çok iyi, az kilo almamış aslında 600 gramdan fazla almış zaten 3 aydan sonra kilo alımları düşüyor sağlık ocağındakiler bazen çok boş konuşuyor. Yine aklınız takılıyorsa doktora gidin bence
Cansu K.

Cansu K.

7 Ağustos 2026 15:42
Merve Akkuş
Çok iyi, az kilo almamış aslında 600 gramdan fazla almış zaten 3 aydan sonra kilo alımları düşüyor sağlık ocağındakiler bazen çok boş konuşuyor. Yine aklınız takılıyorsa doktora gidin bence
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız kesinlikle bir de doktora gideceğim 🌸
A

Ayla A.

7 Ağustos 2026 15:42
Şimdiden kilosunun 2 katına çıkmış doktor bişi demediyse boşverin
N

Nurdan Ö.

7 Ağustos 2026 15:43
Merhaba kızım 10 kilo 83 cm boyu ama kan değerleri bide bütün vitaminleri tam çocuk doktoru 9 buçuk kilo gösterelim diyor devlet maması başlatalım dedi
A

Ayla A.

7 Ağustos 2026 15:44
Kaç aylık kü ?
N

Nurdan Ö.

7 Ağustos 2026 15:44
Ayla Akça
Kaç aylık kü ?
30 aylık
A

Ayla A.

7 Ağustos 2026 15:45
Bilemiyorum benim bebeğim 11 aylık 30 aylık bilgileri bende yok😅bazen başka doktora danışmakta fayda var
A

Ayla A.

7 Ağustos 2026 15:46
Ama 30 aylık bebeğe neden mama veriliyor yemek yese daha mantıklı değil mi bir sürükilo aldoran mama tarifleri var 18 aydan sonra bi dr mamayı kesin diyorlar bilemiyorum açıkçası
Cansu K.

Cansu K.

7 Ağustos 2026 15:49
Ayla Akça
Ama 30 aylık bebeğe neden mama veriliyor yemek yese daha mantıklı değil mi bir sürükilo aldoran mama tarifleri var 18 aydan sonra bi dr mamayı kesin diyorlar bilemiyorum açıkçası
Bence de 30 aylık bebek için araştırabilirsiniz yapay zekadan yararlanabilirsiniz kilo aldıran tarifler var özellikle muz ve tahini kullanın kahvaltısında ara öğününde
S

Sevda

7 Ağustos 2026 15:56
Selam ikizlerin üç buçuk yaşındalar biri 12.30 kilo diğeri 13 kilo yemekleri yiyorlar ama kilo alımları yok neden olabilir
N

Nurdan Ö.

7 Ağustos 2026 15:57
Ayla Akça
Açıkçası bende anlamadım inan sinirim bozuldu et balık tavuk yiyor ama peynir yemiyor dedim kalktı bana o zaman devlet maması verelim
N

Nurdan Ö.

7 Ağustos 2026 15:58
Cansu Kahraman
Bence de 30 aylık bebek için araştırabilirsiniz yapay zekadan yararlanabilirsiniz kilo aldıran tarifler var özellikle muz ve tahini kullanın kahvaltısında ara öğününde
Veriyorum ama çok hareketli yediği zaman hemen büyük tuvaletini yapıyor kansız değil vitaminleri tam
S

Sibel ..

Premium Üye
7 Ağustos 2026 16:19
Nurdan Öztürk
Merhaba kızım 10 kilo 83 cm boyu ama kan değerleri bide bütün vitaminleri tam çocuk doktoru 9 buçuk kilo gösterelim diyor devlet maması başlatalım dedi
Kuzenimin de öyle idi burada ki doktor da diyetisyene yönlendirip mama başladılar. Ama pek fayda görmediler diye biliyorum bazen genetik de olabiliyor
S

Saidenur

7 Ağustos 2026 17:19
Nurdan Öztürk
Veriyorum ama çok hareketli yediği zaman hemen büyük tuvaletini yapıyor kansız değil vitaminleri tam
Benim kızım 4 buçuk yaşında 17 kiloyu yeni gördük. Ve kilo alması için aynı 2 yalında o mamalardan başlamıştı bir işe yaramadı. Yani mama derken çikolatalı süt gibi bişey. Bazı bebekler ve bazı çocuklar minyon oluyor kabul etmek lazım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir