Kilo Boy Fazla mı Me Yapmalıyım

99 görüntüleme
G

Gamze ..

16 Ocak 2026 11:49
benim oğlum 5 ay 22 günlük kilo 10 boy 72 cm sağlıklı bir bebek , anne baba uzun , ama hızlı büyüdü , doktorumuz normal diyor ,telaşlanıyorum ne yapmam lazım problem mi var bebeğimde başka doktora mı gideyim 🥺🥺🙏 3560 gr doğdu , anne sütü alıyor ek gıdaya yeni geçtik , yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim
Hatice C. .

Hatice C. ..

16 Ocak 2026 12:27
Yani doktor normal diyorsan demekki bakımıda iyi sevinmelisiniz ama iç rahat etmiyorsa gidin başka doktora ama bi o kilo hep öyle gitmez bi dönem duraksama olucak diş patlaması yürüme çabaları şimdiki haline takılmayın
G

Gamze ..

16 Ocak 2026 12:37
Bu hızla gider diye korktuk açıkçası , ve Osman hocayı takip ediyorum o çok fazla diyor bu gibi sorular da dev bebek diyor korktum bir sorun mı var diye
Hatice C. .

Hatice C. ..

16 Ocak 2026 13:06
Başka bi doktora tekrar muayene ettirirsiniz öyleyse
Hatice C. .

Hatice C. ..

16 Ocak 2026 13:08
Ama sağlığı yerinde ve göze batan bir anormali yok şükür
Hatice C. .

Hatice C. ..

16 Ocak 2026 13:10
Biraz daha ılımlı bakmanızı sağlamak istedim ancak bi gidin yinede belki tahlil yapılacak bi durum çıkar
G

Gamze ..

16 Ocak 2026 13:10
Çok sağolun cevaplanırınız için 🙏
M

Merve

16 Ocak 2026 13:39
4 ay 20 günlüğüz biz de 8750 kilomuz 69 boyumuz. En az dört farklı doktor gördü anne baba iri bu şekilde normal dedi hepsi. Maşallah deyip yolladılar bence sİzinki de normal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir