Kilo Almıyor Zayıflıyor

173 görüntüleme
Reyhan A.

Reyhan A.

15 Mayıs 2026 18:45
Merhaba 18 aylık erkek bebeğim kaç aydır 11.500 kg dan sürekli 11 kg ya düşüyor ve hiç kilo almıyor akşama kadar yese anca yatmadan 11.500 ü görüyor sabah da aç karnına 11.300 falan çıkıyor ama 1 gün sonra ise 11 kg ya düşmüş bir şekilde uyanıyor yemesi de iyi kan değerlerinde ise çok az vitamin eksikliği var neden oluyor artık çok yoruldum doğum kilosu 3490 hastane çıkışı 3200 bundan küçükler bile bunu geçti doktor da normal diyor ama normal olan bişey yok 4 ay olacak neredeyse doğru düzgün kilo alımı yok
A

Arzu.G

15 Mayıs 2026 19:21
Bebeğinizin kilosu gayet iyi beslenmesi değerleri de yerindeymis hiç canınızı sıkmayın birçok bebek aynı durumda bizimki de öyle .2 ay hiç almadığı oluyor verdiği de oluyor 200-300 gram aldığı da oluyor [16.aydan](16.aydan) beri sanırım böyle [21.deyiz](21.deyiz) şuan
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

15 Mayıs 2026 19:38
11 aylık ve eskisi gibi kilo almıyor malesef doktorumuz 100 grm dahil alması gerektiğini söyledi
E

Elif A.

15 Mayıs 2026 20:07
Lütfen kendinize bunu yapmayın anladığım kadarıyla sabah akşam çocuğu tartıyorsunuz bu kadar yakın takibi hastanede yatan hasta çocuğa bile yapmazlar şükürler olsun kılosu iyi kendinizi yıpratmayın lütfen bırakın zayıf kalsın büyümek gelişmek sadece kilo ile olmuyor ki zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı ise bırakın biraz zayıf olsun gerekirse üzmeyin kendinizi
G

Gülcan Ş.

15 Mayıs 2026 20:41
Değerleri ve gelişimi iyise bence üzülmeyin çünkü siz üzüldükçe çocuğunuz ilerleyemeyecek ne güzel bakım çocuğunuz büyüyor ve siz kilosuna takılmaktan geçip giden zamanın farkında olamayacaksınız benim bebegım 7 aylıktan 11 aylık olana kadar bırakın 300 gramı 100 gram bile almadı çünkü hastalık mahvetti hasta degılse yemeğini yiyorsa anın tadını çıkartın bence
Reyhan A.

Reyhan A.

15 Mayıs 2026 21:13
Benim takıldığım şeyde bunlar zaten zayıf bağışıklığı da zayıf sürekli hastalanıyor 11.500 oluyor hop bir hastalanıyor 10 kg kadar düşüyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir