Kilo Almıyor Mama İstemiyor Help

99 görüntüleme
H

Hatice A.

18 Haziran 2025 09:43
Doğum kilosu 3025 kız bebek 4.ayda 6 kilo 5.ayında sadece 200 gram almış sütüm var aldığım bütün bezleri çişli günde iki veya üç kez kaka yapıyor. Bir çok çeşit mama denedim kesinlikle yemiyor dışardan görenler çok zayıf olduğunu söylüyor psikolojim bozuldu yardım edin lütfen
N

Nurten

18 Haziran 2025 09:45
Aptamil prosyneo bu mamayı denediniz mi
H

Hatice A.

18 Haziran 2025 09:49
Hayır pronutra denedim ama onuda denerim
Z

Zeynep E. O. ..

18 Haziran 2025 10:06
Dr ne diyor durumuna. Bebeğin reflüsü veya başka bir sorunu var mı? Süt varsa belki etkili ememiyordur. Dil bağı gibi birşey var mı? Yada bebiş memede yeterince emmeden uyuyor mu? Hersey yolundaysa sütü yaglandiracak şeyler denemeli. Ceviz badem tahin gibi şeyler. Ama tabi en doğrusuna Dr karar verir
D

Dilek K.

18 Haziran 2025 11:26
Emzirmeyi sıklaştırıp en önemlisi gece emzirmesini arttırabilirsiniz ama bunu rüya oyunu gibi yapıp uyandırmadan emzirin ki bebişin de uykusu bolunmesin. Bizde nerdeyse 9 aylımız hiç uyandirip emzirmedim gece. Hem sik sik emziriyorum gece hemde uykusunu bölmüyorum. İnanın kilo alımı a acayip faydası oluyor farkı hemen görürsünüz bir de siz de mutlaka vitamin kullanın. Ben ocean mummy, balık yağı ve kalsiyum solar kullanıyorum inanın sütün yararida artıyor. Bunlara rağmen kilo alımı sabitse alerji gibi durumlari değerlendirmek gerekiyor. Yanisira genetik olarak da kilo alımı yavaş olabilir. Her durumda onceliğiniz sağlık olsun. İnsanlar konuşur zayıf der kilolu der çok konuşuyor der niye konuşmuyor der neler neler der. Siz ve işinize odaklanın ve geri gelmeyecek bu samanların keyfini çıkarın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir