Kilo Almıyor

198 görüntüleme
Gül H. A.

Gül H. A.

25 Ağustos 2026 15:23
Mrb. Kızım 6 ay 5 günlük. İlk 2 ay çok güzel kilo aldı. Sonra hastalandı. Burun akıntısı, öksürük,,, 1 hafta 10 günden sonra yavaş yavaş toparlandı. Ama kilo alımı düştü eskisi gibi olmadı. Tekrar hastalandı bir hafta önce halsizlik, emmek istememe, ateş en fazla 37,7 gördük. Hafif öksürük vardı röntgen çekildi akciğerde çok az balgam bu halsizligi ondan kaynaklı değil dedi doktorumuz. Sağlık ocağında ölçüldü. 6800 Gr hiç kilo almamış . 3 cm uzamış sadece. dedi ek gıda ver dedi veriyorum kendi sütümü veriyorum kilo alımı çok yavaş ne yapacağımı bilmiyorum. Gören bu bebek çok zayıf diyorlar. çok yakınım biri oğluyla bir buçuk ay var arasında onunla kiyasliyor(((oda anne ve bir anneye senin bebeğin Zayıf denilmemeli bence)))

Bana göre sağlıklı olsun ama zayıf olsun. Ne olmuş sanki ama ister istemez anneyim etraftan gelen kelimeleri takıyorum.
M

MT

25 Ağustos 2026 15:39
Merhaba bu tarz söylemleri hiç kafanıza takmayın sağlığı keyfi yerinde olduktan sonra hiç önemli değil. Ayrıca doğum kilosuma göre orantısı iyi ise kimin umrunda? Bebeğinize ve kendinize odaklanın
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

25 Ağustos 2026 17:10
6 aydan sonra kilo alımı ilk aylardaki gibi olmuyor beklentinizi düşürün hastalık iştahı da kapatıyor benim kızım 15 aylık 9 kilo yemiyor bir çözüm de bulamadım ama keyfi yerinde bana da söylüyorlar önemsemiyorum evet öyle deyip geçiyorum siz de uzulmeyin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir