Kilo Almıyor
234 görüntüleme
K
Keziban G.
22 Temmuz 2026 23:08
İyi geceler arkadaşlar bebeğimin doğum kilosu 3040 dı şuan 13 aylık ve sekiz kilo emiyo ek gıda da alıyo ama çok fazla tüketmiyor bir kaç aydırda kilo aldıramıyorum bu durumda olan var mı
N
Nurdan H.
22 Temmuz 2026 23:23
benim bebeğimde 11 aylık 2 aydır kilo almadı iştahı yok zaten rutin kan testlerinde doktorumuz her seyine baktı bir sorun görmedi boyu uzamıştı ama gelişimi sadece kiloya bağlamak doğru değil dedi doktorumuz. Bu aralar yemeklerinde bolca tereyağı kullanmayı önerdi hatta mümkünse sade yağ daha iyi olur dedi. lezzetini artırır iştaha olumlu katkısı olur dedi. tabi aşırıya kaçmamak lazim ishal gibi durumlarda ortaya çıkabilir. belki işinize yarar diye paylasmak istedim
T
Tuba S. D. ..
22 Temmuz 2026 23:37
Benim bebeğim de kilo almadığı için doktor iştah açıcı şurup verdi. İki hafta denedik toparladı. Şükür bu aralar iyi. Boy atıyorsa,kan değerleri iyiyse sorun yok deniyor .tabiki bunlar çok önemli ama anne yüreği o yemeyince doğal olarak kiloda alamıyor. Dert ediyor insan. Sipraktin verdi doktor. İştah açtığı için.
K
Keziban G.
22 Temmuz 2026 23:38
Bizim doktorda çok huylu bir bebek dedi herşeyi yemiyo artık kendi yediklerinizden verin tuz bile atın tatlandırın dedi biberon da almıyo mama falan versem
K
Keziban G.
22 Temmuz 2026 23:39
Benim bebeğim de kilo almadığı için doktor iştah açıcı şurup verdi. İki hafta denedik toparladı. Şükür bu aralar iyi. Boy atıyorsa,kan değerleri iyiyse sorun yok deniyor .tabiki bunlar çok önemli ama anne yüreği o yemeyince doğal olarak kiloda alamıyor. Dert ediyor insan. Sipraktin verdi doktor. İştah açtığı için.
T
Tuba S. D. ..
22 Temmuz 2026 23:40
Aynen bizim yediklerimizden yediriyorum ben zaten. Yemeklere doğal olarak tuz atıyorum. Artık bir yaşında. Herşeyden veriyorum. Meyvelerde alerjik reaksiyon var mı yok mu diye bakıyorum ama.
N
Nurdan H.
22 Temmuz 2026 23:41
Bizim doktorda çok huylu bir bebek dedi herşeyi yemiyo artık kendi yediklerinizden verin tuz bile atın tatlandırın dedi biberon da almıyo mama falan versem
T
Tuba S. D. ..
22 Temmuz 2026 23:42
Bizde balık yagına başladık ama aşırı etkilemedi canı isterse yiyo istemezse itiyo 😂

Tay
23 Temmuz 2026 00:21
T
Tuba S. D. ..
23 Temmuz 2026 00:25
Adı nedir
N
Nesli U.
24 Temmuz 2026 21:58
Bende artk ayrı bişiler hazırlamaktan yoruldum ne yiyorsak onu veriyoruz aşamasına ne zaman geçiyoruz?? Makarna pilav yemeye başlamadık hala sadece alt iki diş var o yüzden daha tam çiğneyemiyor
Yükleniyor...