Kilo Almıyor

139 görüntüleme
E

Elif A. ..

4 Ağustos 2025 19:21
Merhabalar.
Kız bebek doğum kilosu 3.780/53 cm boy
Şuan 14 aylık kilosu 10.200/ 82 cm boy
Şuan çok iyi beslenmesine rağmen kilo alımı durdu. Bu kadar beslenmeye nasıl kilo almaz diye düşünüyoruz. 4 5 aylıkken karaciğer enzimlerinde yükselmeler olmuştu. Kusma ve kilo alımı düşmüştü . Şehir hastanesine gittik alerji testleri ve karaciğer ile ilgili testler yapıldı. Herhangi bir şey çıkmadı. 4 aydır tekrardan baktırmadık. Bununla ilgisi olabilir mi acaba kilo almaması
Esra D.

Esra D.

4 Ağustos 2025 19:42
Merhaba kızım 3650 / 49 cm doğdu. 21 aylık 10 kilo. 3-4 aydır kilo almadı hiç ama totalde gelişimi güzel olduğu için takılmadık ztn doktorumuz 1 yaştan sonra kilo alımı yavaşlar demişti ztn geçenlerde kontrolümz vardı hiç takılmayın kilosuna dedi tekrardan. Ama sizde daha önce karaciğerle alakalı problem çıkmış onla bağlantılı mıdır bilgim yok açıkçası.
M

Merve V. F.

4 Ağustos 2025 20:07
Merhaba benim kızımında kilo alımı iki üç aydır durdu normal yiyor ve emiyor ama çok haraketli ben bırakın kilo almayı vermemesine şaşırıyorum 14 aylık ve aşırı hareketli hiç oturmuyor bütün gün abartısız söylüyorum sadece uyuduğunda yatar demem o ki takmayın kiloya bir yaşındaki bebekle bazen 2 yaşındaki çocuğun kilosu da aynı olabiliyor ama tabi her ihtimale karşı siz bir karaciğer kontrolü yapın derim 🌼
E

Elif A. ..

4 Ağustos 2025 20:10
Evet benim kızımda öyle. Daha tam yürümüyor . Desteksiz yürümüyor. Koltuk etrafında falan yürüyor. Ama dediğiniz gibi hiç durmuyor sürekli hareket halinde
M

Merve G. ..

5 Ağustos 2025 09:37
Merhaba benim kızımda şuan 5ay 15 günlük dk2600 bu ay sadece 110 gram almış Total kilo 6250 iştahsızlık + ateşli enfeksiyon geçirdik buna bağlı mı kilo alımı olmadı bu ay bı doktora gözükmelimiyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir