Kilo Almiyor
65 görüntüleme
D
Dilara T. ..
31 Temmuz 2025 09:34
Merhabalar bebegim 7.ayni dolduracak. Doğum kilosu 2959 boy 49. İki aydır sadece 250 gram alıyor. Doktor çok az dedi. Suanki mevcut kilosu 7530 gram. Çok üzülüyorum. Hem anne sutu hem mama alıyor üstelik. Ne yapmalıyım
S
Semen Ç.
31 Temmuz 2025 09:45
uzman biri daha iyi bilir tabiki ama benim bebeğim de 5ten 6ya geçerken kilo almadı gelişimi yerinde boyu uzadı ve doktorumuz normal dedi. Osman hocaya da sormuştum canlı yayında o da normal olduğunu söylemişti bu aylarda beklenen bir şey dedi kendi doktorumuz
D
Dilara T. ..
31 Temmuz 2025 09:48
Yani umarım öyledir ya. Con üzülüyorum artik dr noraml değil az dedikçe
Ö
Özge T.
31 Temmuz 2025 10:02
Ben de aynı durumu yaşadım, lütfen endişe etmeyin doktorum az kilo almış olabilir her ay düzenli kilo alımında belli bir gramı yakalayacak diye bir durum söz konusu değil dedi. Sıcak havalar diş kaşıma gibi bir çok etken az kilo alımı sağlayabilir dedi. Ben de gelişimini etkiler mi kaygısı yaşıyorum dedim. Doktorum da gelişimini etkileyecek unsurlar sesine tepki vermemesi oyuncak tutmaması , göz teması kurmaması gibi şeylerdir dedi. Buarada kızım 4 ay 10 günlük. Lütfen bu kaygı ve endişe sütümüze de geçiyor üstelik. Rahat olun.
D
Dilara T. ..
31 Temmuz 2025 18:49
Çok sukur o gibi şeyleri yerinde. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Haklısınız üstümüzde etkileniyor ama işte yok öylemi yok böyle mi diye de düşünmeden edemiyor insan. Daha rahat olmalıyım umarım bu ay kilo alır..