Kilo Almıyıor Ne Yapmalıyım.

240 görüntüleme
S

Sibel T. ..

4 Haziran 2025 16:56
Doğum kilosu 2.850 doğum boyu 48 cm kız bebek 12 ay 15 günlük 12 ay kontrolüne götürdüğümde 72 cm 8.570 gramdı minyon bir bebek dediler annede 1.63 boy 63 kilo babada 170 boy 72 kilo. Baba anne dede mama meme gel gel bay bay diyor. Alkış bay bay yada baş baş,gel gel, bir bir anlatacağım babama herşeyi tekerlemesini yapıyor gözün nerde dediğimizde gösteriyor şaşırma hareketi yapıyor öpücük atıyor sosyal gülümsemesi var göz teması çok iyi adınla hitap ettiğinde bakıyor aslında bütün seslere duyarlı sesin geldiği yöne hemen bakıyor korkum internette kilo almıyorsa zeka geriliği olabilir diye bir yazı okumuştum sizce öyle birşey var mı ne kızım normal mi doğduğunda baş çevresi 36 şuan 44
N

Nebahat Ö. ..

4 Haziran 2025 19:57
Benim kızımda yakın kilolarda doğdu 12 aylık şuan 10 kilo 72 cm çoksa problem değil hiç uzulmeyin 😍
S

Sibel T. ..

4 Haziran 2025 20:28
Allah bağışlasın evladınız aslında istenilen kiloda benim kız istenilenin biraz daha altında olduğu için stres yapıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir