Kilo Almayan Bebek

124 görüntüleme
M

Muhterem Ö. A. ..

23 Temmuz 2025 03:47
Bebeğim 2990 gram ve 49 cm doğdu. Şu an 5 aylık. 5700 gram ve 63 cm. Son ay boyu ve kilosu değişmedi. Fakat gelişim basamaklarında hep önde gitti. Her iki yöne dönüyor, emekleme çalışması yapıyor, nesneleri eliyle yakalıyor ve güzel takip ediyor. Bazen el salladığımızda taklit bile edebiliyor. Doktorumuz son ay kilo almadığı için ek gıdaya geçin dedi ve pirinç gevreği önerdi. Asla katılmıyorum. Henüz desteksiz oturamayan bebeğe nasıl ek gıda vereceğim? 6.aya kadar anne sütüyle devam etmeyi planlıyorum. Bebeğim günde 1 kez en az kaka yapıyor. Çişli bez sayısı en az 5. Emdikten sonra rahat 3-4 saat uykusu yoksa mızıklanmaz. Sütümün yeterli geldiğini düşünüyorum. Bir tek gece sık uyanma problemi var. 2 saatte bir uyandığı da oluyor 6 saat uyuduğu da. Yanlış mı yapıyorum anne sütünde ısrar etmekle?
M

Müjde C.

23 Temmuz 2025 04:37
Benim bebeğimde 2340 doğdu şuan 5 aylık 6750 bende kilosunun iyi olduğunu düşünüyorum ama doktoru bizede ek gıdaya geçin dedi, desteksiz oturamıyor henüz yediğimiz gıdalara ilgisi yok nasıl başlatayım diyorum bende
M

Melike B.

23 Temmuz 2025 11:50
Benim bebeğimin de kilo alımı yavaş iki aydır doğru düzgün kilo almıyor canlı destekle oturtuyorum doktor ek gıdaya başlayabilirsin herhangi bir rahatsızlığı vs yok gelişimi güzel dedi ve 4 ay 11 günlüğüz bi problem olacağını sanmıyorum bence başlayabilirsin el gıdaua

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir