Kilo Almayan Bebeğim

81 görüntüleme
D

Didem H.

14 Şubat 2026 10:20
Arkadaşlar bebeğim [6.ayına](6.ayına) girecek çok yakında. İlk 3 ay emme konusu ve kilo alımında problem yoktu ancak [4.ay](4.ay) 400 [5.ay](5.ay) 220 ve şimdi ise maalesef kilo almamış. Gündüz ne denediysem olmadı memede çok kalmıyor ne emiyorsa gece emiyor. Doktor geçen ay mama takviyesi istedi ancak 4 farklı markanın mamasını da reddediyor. Biberon konusunda sıkıntı yok benim sütümü içiyor ama mamada tadını alir almaz midesini bulandırıyor ve ağzını kapıyor. Kaşıkla minik bardaklar ile de denedim yine de almıyor mamayı. Sütümü sagmayi deniyorum ama her öğün onun içmesi gereken ml kadar sütüm olmayabiliyor. Lütfen yardım edin. Böyle bir bebeğe ne yapılabilir ya da sütümü nasıl arttırayım:(
Seda C.

Seda C.

14 Şubat 2026 10:30
Bol su için ek gıdaya başladıysanız o da doyurur belki
A

Arzu.G

14 Şubat 2026 10:51
Ebebekteki maltlari denediniz mi ben faydasını görmüştüm onların .dut kurusu ve incir de çok iyi gelmişti bir de [mısır.onun](mısır.onun) haricinde mutlaka bol su için uyuyup dinlenmeye çalışın en önemlisi .sütünüz sagimla az geliyordur ama bebek çekince daha fazla gelir emzirmeye döndürmeye çalışın .ek gıdayı doyum için kullanmak yanlış olur bu dönemde bağırsak sorunları yaratır .benim oğlum mama konusunda hep isteksizdi 100-200gramla kapattığı aylar oldu stres şuan en son yapmanız gereken şey sütü çok etkiler sakin olun bu da bir süreç ve geçecek
A

Arzu.G

14 Şubat 2026 10:52
Bir de sağım yönteminin de önemli bununla ilgili videolar var uyarımı üretimi artırmak için dakikası bile önemli oluyor bazen onlara da bı bakın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir