Kilo Almama

101 görüntüleme
Merve T. .

Merve T. ..

21 Aralık 2025 21:34
Ben eğer görürseniz Osman hocama bir sorum olacak.7500 Gr 69 cm sadece 200 Gr almış ve 1 santim uzamış bir ayda Bebeğim7 aylık kontrolünde tahlil yapıldı ast 66 çıktı doktor bizi gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi kendi doktorumuz geçicibir görevde olduğu için başkabir hekim bakmıştı. Ben de aile hekimimle de görüştüm geçirdiği enfeksiyon yüzünden kullandığı ilaçların etki etmiş olabileceğini söyledi bende bir ay kendi doktorumuz gelene kadar beklemeye karar verdim bunun üzerine. Beslenmesinde sorun yok d vit demir B12 düşük emiyor ama benim değerlerimde düşük olduğu için alamıyor yeternce . Kahvaltı akşam yemeği ara öğün bazen 1 bazen 2 şeklinde günlük beslenmesi var ama bunlara rağmen kilo alamıyo sizin görüşünüz nedir veya böyle bir şeyle karşılaşan anneler varsa tecrüblerinizi dinlemeye açığım @osman gönülal
Z

Zeynep K.

21 Aralık 2025 21:45
Kızım 11 aylık 7500 kilosu75 cm de boyu alerjik bebek , ek gıda yemiyor anne sütü alıyor, ast ye gelince ağlatarak almışlardı kızımın kanını o yüzden değerimiz farklı çıktı tekrardan verdikve normaldi inşallah sizinkide iyi çıkar
Merve T. .

Merve T. ..

21 Aralık 2025 22:14
Teşekkür ederim anlatımınız için Zeynep hanım inşallah düzelir ocakta tekrar gideceğiz kendi doktorumuza bakalım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir