Kilo Almama

261 görüntüleme
S

Selcan A.

3 Temmuz 2025 16:32
Bebeğim 14 aylık erkek yumurta alerjisi var iştahı gayet iyi bol bol yiyor ve anne sütü de alıyor ama son üç aydır 8.5 kilo. doğum kilosu 3600dü beş aylıkken covid oldu o zamana kadar kilosu iyi gidiyordu o dönemde biraz kilo kaybı yaşadı ve sonrasında da kilo alımı yavaşladı. Çocuk doktoru diyetisyene gönderdi ama diyetisyen öğünlerinin yeterli olduğunu alerjik bebeklerin kilolarının genelde düşük olduğunu büyüdükçe normalleşeceğini söyledi ama kilo almıyor normal mi sizce?
F

Fulya G. ..

7 Temmuz 2025 20:20
Valla benim oğlumda 17 aylık 2800 doğum kg şuan 9 yeni geçti yada 9 hala az alıyor kg tum tahlilleri temiz çıktı iştahı da çok kötü değil minyon diyordu doktor hep anne karnında non beri oylede oldu bende öyleyim bana çekmiş artık akisina biraktim
H

Hatice Ö.

8 Temmuz 2025 06:17
Bol bol yiyen 14 aylık bir bebeğin kilosunun 8.5 olması az, iştahı sıkıntı yemiyor demiş olsaydınız yemediği için denilebilirdi ama iştahı gayet yerinde olan bir bebeğe göre çok az
S

Selcan A.

9 Temmuz 2025 19:11
Ben iştahlı sanıyorum diyeceğim ama görenler de gayet iyi yediğini söylüyor. Alerjiden dolayı biraz kısıtlı tabii özellikle kahvaltı seçenekleri ama sevdiği şeyleri özellikle sebze yemeklerini yoğurdu meyveyi vs gayet iyi yiyor yine de kilo almıyor sadece boyu uzuyor
E

Esma K.

9 Temmuz 2025 20:44
Benim ikizlerimin bir tanesi de 2240 doğru 14 aylık 8 kilo kaç kez doktora götürdüm sonuç olarak temiz çıktı ve iştahsız minyon bebek dendi. Zamanı gelince kilo da alacak yiyecekte bunu zor da olsa kabullendim artık.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir