Kilo Almama

108 görüntüleme
Ş

Şevin A.

20 Haziran 2025 12:13
Oğlum 2490 doğdu 5 gün küvezde kaldı 2400 le taburcu oldu şuan 5 ay 17 günlük ve 6300 kg sadece anne sütü alıyor doktor kilosu az mama verin dedi ama ne yaptıysak mama icmiyor😔
G

Gülsüm Y. ..

20 Haziran 2025 14:34
Benim oğlumda 2400 doğdu 10 gün küvezde kaldı 5 aylıkken 5 kiloydu şuan 16 aylık kilosuda boyuda yaşıtlarına göre normal geride değil. Yani sizin bebeğiniz kilosuda çok iyi bence sütünüz yeterli demekki mamaya neden gerek duymuş doktorunuz anlamadım. Doğum kilosuna göre değerlendiriyor Osman hocam onunda kilosu gayet iyi diyeceğini tahmin ediyorum. Boşuna kendinizi üzüp stres olmayın bende yaşadım aynı şeyleri gereksiz stres yüklüyorlar anneye
Ş

Şevin A.

20 Haziran 2025 14:36
Ya öyle mi doktorumuz ısrarla mama takviyesi istedi aylardır deniyorum ama içmiyor hatta bize ek gıdaya 4 ay başlayın dedi bn başlamadım daha çok küçük diye
K

Kader Ç. Ö.

20 Haziran 2025 17:51
Hicbir doktoru kötülemek istemem ama benim bebeğim de 31 haftalık doğdu 1 ay küvözde kaldı. Hastaneden çıktık 3 gün sonra kontrole gittiğimde doktor sen bebeğe kilo aldiramamissin dedi. O an kendimi o kadar yetersiz hissettim ki uzun süre kendime gelemedim. Daha sonra kilo artışı düzene girdi . Sadece anne sütü içiyor ve yeterli geliyor. Anne olarak hislerinize güvenin. Ben saat tutmadan emzirdim. Zaten bebek düzeni kendi kuruyor. Şuan 21 haftağız ve 6 buçuk kilo olduk. Ayrıca her bebek kendi takviminde ilerler.kendinize güvenin stres olmayin
Ş

Şevin A.

20 Haziran 2025 18:01
Haklısınız bende hep strese girdim üzüldüm nasıl anneyim diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir